BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAt yarışları ihalesi yılın ilk yarısında planlanıyor----

At yarışları ihalesi yılın ilk yarısında planlanıyor

At yarışları ihalesi yılın ilk yarısında planlanıyor
23 Ocak 2020 - 11:39 www.finansgundem.com

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez, Davos'ta açıklama yaptı. Sönmez, "At yarışları ile ilgili süreç devam ediyor. Sürecin ortalarındayız, ihaleyi senenin ilk yarısında yapmayı planlıyoruz. Detayları paylaşıyor olacağız" dedi.

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez'den Davos'ta NTV ekibinden Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı. Açıklamanın satır başları;

"Dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini bizlerle özel olarak konuştu. Türk ekonomisine inancını dile getirdi.

Girişimci devletin elini taşın altına koyduğu bir alan düşünüyoruz. Bazı madenlerimizi aktive etmek niyetindeyiz. Kaliteli sermaye yatırımı koyduğumuz bir döneme gireceğiz. 2023 vizyonuna ilerlerken Türkiye'nin yapısal sorunlarına çözüm ürettiğimiz bir döneme giriyor olacağız. 2020 yatırımcılar için çok güzel bir giriş yılı olacak.

Türkiye'nin doğrudan yabancı sermayeyi artırdığı bir döneme giriyoruz. Büyümenin yüzde 5'lere çıktığı dönemde büyüme sürdürülebilir hale gelecek. TVF 3 yıllık bir fon olarak emekleme dönemini aşmış bir fon. Çok agresif ve pozitif hedeflerimiz var. Bunları hayata geçireceğiz. Daha yeni başlıyoruz.

At yarışları ile ilgili süreç devam ediyor. Sürecin ortalarındayız, ihaleyi senenin ilk yarısında yapmayı planlıyoruz. Detayları paylaşıyor olacağız. Yatırımcılarımızla konuşuyoruz. Umarım şeffaf ve devletimiz için katmadeğeri yüksek bir süreç olur. Kamuoyunu bilgilendireceğiz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)