BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAslanlar üç çocuğu öldürdü----

Aslanlar üç çocuğu öldürdü

Aslanlar üç çocuğu öldürdü
08 Ağustos 2021 - 12:11 www.finansgundem.com

Polisin bildirdiğine göre, kayıp hayvanları aramaya giden 3 küçük çocuk Tanzanya'daki Ngorongoro vahşi yaşam rezervi yakınlarında aslanlar tarafından öldürüldü

Arusha Polis Şefi Justine Masejo, , 9-11 yaş arasındaki çocukların Pazartesi günü okuldan eve geldiklerinde kayıp hayvanları aramak için Ngorongoro rezervi yakınlarındaki bir ormana gittiklerini bildirdi. AFP’nin haberine göre burada üç çocuğa saldıran aslanlar, bir diğerini ise yaraladı.

Kuzey Tanzanya’da bulunan, göz alıcı doğal manzaraları ve hayvanat zenginliği ile bilinen Ngorongoro, Birleşmiş Milletler (BM) Bilim, Eğitim ve Kültür Teşkilatı'nın (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'nde yer alıyor.

Şef Masejo, özellikle de çocuklardan hayvancılıkla ilgilenmeleri istendiğinde, yerel toplulukların yırtıcı hayvanlara karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Çiftçilerin doğal parklarda yaşamasına, hayvanlarını vahşi hayvanlarla birlikte otlatmalarına izin verildiği Tanzanya’da başta filler ve aslanlar olmak üzere insanlar ile hayvanlar arasında çok fazla olay yaşanıyor. Hayvanların genellikle insanlara, çiftlik hayvanlarına ve ekinlere saldırdığı kaydediliyor.

Kafesinden kaçan aslan 3 kişiyi yaraladı

Başbakan müdahale etti, aslan Çinli sahibine geri verildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)