BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAsker ateşe misliyle karşılık verildi----

Asker ateşe misliyle karşılık verildi

Asker ateşe misliyle karşılık verildi
28 Temmuz 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

Suriye tarafından sınır nöbetçilerine ateş açılınca askerler anında mukabelede bulundu

Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye-Suriye hududundaki nöbetçilere ateş açan 6-7 kişiye misliyle karşılık verildiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesindeki açıklamaya göre, 3’ncü Hudut Alay Komutanlığı İsmail Direk Hudut Karakolu sorumluluk sahasında Suriye istikametinden Türkiye’ye yaklaşan 6-7 kişi tespit edildi. Söz konusu kişilerin olaya müdahale eden hudut nöbetçilerinin olduğu istikamete 3-5 el ateş etmesi üzerine nöbetçiler ateşe misliyle mukabelede bulundu. Olayın ardından şahıslar karanlıktan da istifade ederek Suriye yönüne kaçtı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ne hikmet28 Temmuz 2013 18:52

    Suriyeli ateş açtığında ceylanpınara isapet ettiriyor. asker ise ateş açtığında isabet ettiremir???????

  • İSTİKLAL.28 Temmuz 2013 17:23

    Bunların içerisinde sadece birtek dalgalı birisi vardı oda sayın ÇİLLERDİ hiçdeğilse zamanında ırağa girerken tankları topları biranda alarak içerigirdi amacı pkk yı birandabitirmek olacaktı ama ne yazıkki ABD hemen ağırlığını ortaya koyarak vedebizim içimizdede pislikler onlara destek vererek çiller vede erbakan dönemini bir anda bitirdiler.şimdi bakıyorumda ülkeyi satamakiçin köşeler kapışılmış.bunlar çıkarları için herşeyi göze almışlar ama unuttuklaı birşey var oda bu ülkenin milleti herzaman karşılarında ölümüne karşı duracaktır.

  • bora28 Temmuz 2013 16:11

    ya bu misliyle karşılık verdik saçmalığı da nedir ya. Tayyipin ordusu onun ağzından konuşmaya devam ediyor. NE bu misli. Onlar 2 taş attı bizler 4 mü, onlar bir el sıktı biz iki el mi. Böyle saçma içi boş bir açıklama olsa olsa tayyipin ordusundan gelir. 4 vatandaşımız öldü hala misliyle karşılık verildi yalanları resmi ağızlardan çıkıyor. 4 can=misliyle karşılık.

  • KARAVANA28 Temmuz 2013 16:03

    KARDEŞİM O ATILAN MERMİ VERGİLERLE ALINIYOR BARİ BOŞUNA ATMA YADA DOGRUYU AÇIKLA ?KİM ÖLMÜŞ

  • Tekin28 Temmuz 2013 14:50

    Az kaldı savaş patladı patlıycak...

  • vatandaş28 Temmuz 2013 14:23

    Evet, bilanço açıklanmalı.Kaç taş,kaç ağaç isabet almıştır.Vatandaş olarak çok merak ediyoruz.Genel Kurmay isabetli atışlar yapmak isterse pyd başkanı İstanbulda benden söylemesi...