BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArslan: Rica ediyoruz kaldırın----

Arslan: Rica ediyoruz kaldırın

Arslan: Rica ediyoruz kaldırın
12 Mayıs 2017 - 05:43 www.finansgundem.com

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Wikipedia'a erişimin yasaklanması hakkında konuştu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Wikipedia’ya erişimin yasaklanmasıyla ilgili olarak “Temaslarımızda tezlerimizi tekrar tekrar ortaya koyup onlardan rica ediyoruz, Türkiye’yi terör örgütlerinin destekleyicisi gibi gösteren yayınları kaldırın, ama işlem yapmıyorlar” dedi. Bu içerikleri kaldırmaları halinde kendilerinin de gereğini yapacaklarını belirten Arslan, şöyle konuştu:

“Bunların daha önce mahkeme kararıyla erişim durduruldu. Bir üst mahkemeye itiraz ettiler, mahkeme bizi haklı buldu, şimdi Anayasa Mahkemes’ne (AYM) gidiyorlar, orada bir sıkıntı yok. Ama bizim söylemek istediğimiz şu, daha önce de söyledik, mahkeme de bunu teyid etti, Türkiye’yi terör örgütlerinin destekliyicisi ve terör örgütlerinin yanında bir ülke gibi gösteren bir yayın yapıyorsanız, Türkiye de bunun böyle olmadığını, bunun düzeltilmesi gerektiğini bildiriyorsa, nitekim bildirdi, bunu düzeltmediler, düzeltmedikleri halde biz devam etsin diyemeyiz. O yüzden mahkemeye gittik, mahkeme kararı gereği de içerik erişimine engel koyduk. Bizim onlardan istediğimiz bu yanlış içerikleri kaldırmaları, kaldırdıkları an biz gereğini yaparız.” (Hürriyet / Turan Yılmaz)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)