BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç'tan flaş açıklama!----

Arınç'tan flaş açıklama!

Arınç'tan flaş açıklama!
17 Ağustos 2013 - 07:23 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı nikah töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ayrı düştüğü konuyu açıkladı...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İzmir’in Torbalı ilçesinde siyasetçi Ali Günaydın’ın oğlu ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün danışmanı olan Selman Günaydın ve Elif Tülücü’nün nikah törenine katıldı. Arınç nikahta, “Ben Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyelerine katılmıyorum. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan çiftler var. Ben sadece hayırlısı olsun diyorum” dedi.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Torbalı’nın tanınmış simalarından siyasetçi Ali Günaydın’ın oğlu ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün danışmanı olan Selman Günaydın ve Elif Tülücü’nün Torbalı Metropolis Otel’de düzenlenen düğün törenine katıldı. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un kıydığı nikah sonrasında çift, evlenme cüzdanını AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin elinden aldı. Düğün merasimine İzmir milletvekilleri ve teşkilat üyeleri de katıldı.
Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Arınç, çifte mutluluklar dileyerek, aile olmanın önemine değindi. Uzun uğraşlar sonrasında bile hiç çocuk yapamayan ailelerin bulunduğuna dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Arınç, “Ben Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyelerine katılmıyorum. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan çiftler var. Ben sadece hayırlısı olsun diyorum” diye konuştu.
Düğün merasiminin ardından Torbalı’dan ayrılan Arınç, bir dizi programa katılmak üzere Manisa’ya hareket etti
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Böyle Başa, Böyle Tarak17 Ağustos 2013 23:14

    Bu hükümet Allah'ın lütfuymuş! Yazıklar olsun yandaş, yalaka, biat eden bu zavallı zihniyete. Gerçekten bunlar koyun olmayı hak ediyorlar.

  • tarafsız 17 Ağustos 2013 22:20

    medya üzerinden kes-kopyala -yapıştır yaparak politikacıların sözlerini çarpıtarak olay yaratma dönemi eski türk tarihinde kaldı. geçinnn bunları kardeşim geçin . ne bekliyorsunuz hala bu hükümet Allahın bir lütfü bu memlekete. dua edin dua

  • salo195717 Ağustos 2013 17:45

    katılamaya bilir çok büyük bir olay değilki.öküz altında buzağı aramayın,boşunada uğraşmayın bir 10 yıl daha iktidardalar.allah ak partiye zeval vermesin.

  • yok artık 17 Ağustos 2013 13:56

    bu kadar taraf olmayın kardeşim ters düşülen şu sacma olayı bile sanki ortada bişey varmış gibi, ayıp yahuu

  • flamenco7217 Ağustos 2013 11:12

    3 çocuk yapmak da; kendi arabamızı yapalım önermesi gibi geçmişi öngörmektir...Koskoca fabrikalarda 2-3 kişinin çalışacağı robotik-ve mechatrnonic verimlilik çağına doğru gidiyoruz..Ne 3 çocuğu ..İnsanlar laik müslüman diye ayrılıyor; gibi ortaçağ gündemleri ile meşgul olurken bi bakıcaz esas ayrım Bilişimciler ve Morlocklar başlıklarında olacak belki de..Yeni global ekonomik sistemi bi öngör önce bakalım...Ondan sonra çocuk adedi falan.... * 1 milyar dolara satılan instagramda 13 kişi çalışıyordu * Çinde 30 katlı bir bina içi dışı anahtar teslim 15 günde bitirildi.. * Kişi başı istihdam için gereken yatırım tutarı hızla artıyor ... Bunlar nitelikli değil nicelikli yaklaşımlar ve önermeler....Veto ettim bak:)

  • hürrem17 Ağustos 2013 10:30

    ters düşülen çocuk meselesi mi Sanki anayasa maddesi.Başbakan 3 çocuğu nüfusun giderek yaşlanmasından dolayı söylüyor.Aklıevveller başka yere çekiyor.