BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Turan'dan Fenerbahçe esprisi----

Arda Turan'dan Fenerbahçe esprisi

Arda Turan'dan Fenerbahçe esprisi
24 Aralık 2013 - 11:59 www.finansgundem.com

Hükümet Kadın 2' filminin yönetmeni Sermiyan Midyat, Haziran'da çekimlere gelip küçük bir rol alan Arda Turan ile yaşadığı komik bir olayı anlattı.

TV8'de  'Muhabbet Olsun' programına katılan Sermiyan Midyat, Arda Turan'ın çok karakterli ve esprili bir kişiliği olduğunu vurguladı.

Arda 'en iyiler' listesinde

Film bittikten sonra Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika ile birlikte milli yıldızla bir araya geldiklerini belirten Midyat, "Şimdi söyleyeceklerim senin (Galatasaraylı olan Dilara Endican’a takılıyor) hoşuna gitmeyebilir. Arda, (Atletico Madrid yıllardır Real Madrid’i yenemiyordu. Ben gittikten sonra kazandık. Ama Galatasaray’la bir Fenerbahçe ’yi yenemedik) dedi" ifadelerini kullandı. Öte yandan programa telefonla bağlanan milli yıldız, filmi İspanyolca’ya çevirtip takım arkadaşlarına izleteceğini söyledi.

KADIKÖY’DE 14 YILLIK HÜZÜN

Madrid derbilerinden sürekli boynu bükük ayrılan Atletico Madrid, 29 Eylül ’de Bernabeu’da Diego Costa’nın tek golüyle 14 yıllık özleme son vermişti. Galatasaray ise 14 yıldır Kadıköy’de galibiyet göremiyor. 10 Kasım’da oynanan son karşılaşmada sarı-lacivertliler, sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. (Habertürk)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)