BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda ile ilgili konuştu----

Arda ile ilgili konuştu

Arda ile ilgili konuştu
03 Ağustos 2013 - 01:27 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Emirates Cup için bulundukları Londra'da bir basın toplantısı düzenledi.  Atletico Madrid'li Arda Turan'ın transfer söylentisiyle ilgili önemli bir açıklama yapan Terim "Arda ile ilgili fazla spekülasyon olmaması lazım. Arda'yı zaten hep istedik. Küçüklükten beri benim oyuncum. Arda konusunu şu anda kapatmakta fayda var. Ama bu, tamamen kapatmak anlamına gelmemeli. Arda, Galatasaray'ın çocuğu. Onu transfer etmeyi her yıl deneyeceğiz. Doğal bir şey gibi kabul etmek lazım. Ama bu konuyu şu anda kapatmakta yarar var" dedi.

"6 EYLÜL'E KADAR ZAMANIMIZ VAR"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yabancı konusundaki "6+0+4" kuralını bir kez daha eleştiren Fatih Terim şunları söyledi:
 "6 yabancıyla oynayacak olmamız dezavantaj. Mantıklı da değil. Türk oyuncu transfer etmek için yönetimimiz uğraştı. Alper Potuk ile olan konuyu biliyorsunuz. Emre Can'a da Erdal Keser vasıtasıyla ulaştık. Kendilerine yakın bir yerde olmasını istediler. Bu da çok doğal. Daha birçok imkanımız var. Sadece bu isimler değil. Emre Can'ı biraz da Türk basını 'olmazsa olmaz' durumuna getirdi. Öyle bir şey yok. Uğraşıyorsunuz, olmazsa yapacak bir şey yok. İdeallerimiz arasında birçok genç oyuncuyu katmak var. 6 Eylül'e kadar zamanımız var."
"BU KARAR ÇOK MANTIKSIZ"
 "Eğer olaya sadece 6 yabancı olarak bakarsak yanılırız. Bugün dünya yedek kulübesini biraz daha fazlalaştırmak için uğraşırken, 4 yabancının tribüne çıkması sıkıntılı. Kulübedeki futbolcunun oynamak için umudu olur. Ama tribüne giden futbolcu psikolojik olarak etkilenir. Hafta içi taktik idmanda ilk 11'de olmadığını gören her yabancı kendini bırakacaktır. Türk futbolu adına bu kadar önemli bir kararı teknik adamlara danışmadan, tartışmadan alırsanız sağlıklı olmaz. Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nü en uzun süre yapmış biri olarak söylüyorum bunu. 'Yabancı serbest kalmalı' diyen biri olarak söylüyorum. Bu tür hayati kararlar keyfi alınmamalı. Bu kararı aldıklarına göre, uzman kişilerle konuşmuşlardır! Bu durum transferi de etkiliyor."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)