BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkArapları Türkler eğitiyor----

Arapları Türkler eğitiyor

Arapları Türkler eğitiyor
15 Ağustos 2013 - 09:12 www.finansgundem.com

Dünya genelinde 28 ülkeye yazılım ihraç eden İnnova, Katarlı bankacılık devi QNB'nin müşteri sadakat programlarını üretti

Suudi Arabistanlı National Comercial Bank, Kuveytli Burgan, Katarlı Commercial Bank of Qatar, Lübnanlı Bank Audi gibi finans devleri Türkiye'de peş peşe bankacılığa el atarken, Türk firmalar da Arap coğrafyasına finans sektörünün inceliğini öğretiyor.
Sabah'ın haberine göre, Türkiye'nin yurtdışına en fazla yazılım ihraç eden şirketlerinden olan İnnova, Arap bankacılara "sadakat" programları yazıyor. Türk Telekom'un şirketi İnnova'nın Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki Finans alanında ilkleri yaşattığını dile getiren Genel Müdür Aydın Ersöz, "Bölgede sadakat programları çok yeni bir kavram. Türkiye'deki uygulamaları örnek alıyorlar" dedi.
Ersöz'ün verdiği bilgilere göre bankacılığın Ortadoğu'daki merkez üssü sayılan Lübnan'da ilk müşteri sadakat programı BankMed ile başladı. İnnova, son olarak Katar'daki finans devi Qatar National Bank (QNB) ile anlaştı. Toplam varlıkları 110 milyar dolara ulaşan, QNB, faaliyet gösterdiği 25 ülkedeki müşterilerine özel olarak Life Rewards adlı sadakat programını geliştirdi.
"UKRAYNA LOTOSUNU CEP'TEN OYNATTIK"
Telekom ve perakende alanlarında da büyüyen İnnova'nın Dubai'ye ilk selfservis vize başvuru cihazını ürettiğini dile getiren Ersöz, "Saudi Telecom'a da (STC) özel bir çalışma başlattık. STC, aboneleri kazandıkları puanları üye işyerlerinde harcayacakları ilk müşteri sadakat programına İnnova ile adım attı. Cezayir'in telekom devi Nedjma'ya özel müşteri sadakat programını hizmete sunduk" dedi. Ersöz "Kazakistan'dan Fransa'ya, Arnavutluk'tan Azerbaycan'a 28 ülkeye yazılım ve donanım ihraç ediyoruz. Son olarak Ukrayna'daki süper lotonun ilk defa cep telefonu üzerinden oynatılmasını sağladık" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)