BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAranıyor... New York Belediye Başkanı kayıp!----

Aranıyor... New York Belediye Başkanı kayıp!

Aranıyor... New York Belediye Başkanı kayıp!
25 Aralık 2022 - 17:55 www.finansgundem.com

Elliot Fırtınası'na hazırlanan New York'ta Belediye Başkanı Adams'ın tatile gittiği iddiası şehir sakinlerini ayağa kaldırdı, başkan yardımcısı söylentileri yalanladı: Başkan çalışmaları koordine ediyor

İstanbul'da geçtiğimiz kış yaşanan olayın bir benzeri de şu anda ABD'nin en büyük şehri ve uluslararası finans merkezi New York'ta yaşanıyor. Ülkede son 40 yılın en şiddetli kışı yaşanırken New York'un seçilmiş belediye başkanı Eric Adams, ortalardan yok oldu. İddia Amerika'da gündem oldu.

Birçok haberde bildirildiği üzere New Yorklular bu hafta dondurucu hava ve buzlu yol koşullarına hazırlanıyor.

Ofisine göre perşembe günü şehri terk eden Adams cumartesi günü dönmeye hazırlanıyor.

Adams'ın sözcüsü Fabien Levy, belediye başkanının nereye seyahat ettiğine dair detayları açıklamadı.

Gothamist'e konuşan Levy, başkanın dondurucu soğuklara karşı yürütülen çalışmaları kontrol ettiğini; "Belediye başkanı sahadaki herkesle hâlâ iletişim halinde, başkan şehirdeki tüm müdahaleleri koordine ediyor. " sözleriyle açıkladı.

Bu haber, tarihi kutup girdabı cuma günü ABD genelinde etkisini artırırken, Elliott Fırtınası için yapılan uyarı ve tavsiyeler arasında gelince, özellikle şehir sakinlerinden başkana dair ilginç paylaşımlar art arda geldi.

200 milyondan fazla kişinin, bazı yerlerde -40 santigrat dereceye kadar düşen, sıfırın altında sıcaklıklarla karşı karşıya kaldığı bildirildi.

Pandemi kısıtlamaları ve endişeleriyle geçen yılların ardından birçok ailenin tekrar biraz normal bir kutlama sezonuna dönmeyi planladığı dönemde bu sıcaklıklara, tehlikeli rüzgarlar ve kör edici, yoğun bir kar yağışı eşlik edecek.

Ulusal Hava Durumu Servisi bunu "şimdiye kadarki en büyük ölçekli kış hava durumu uyarı ve tavsiyelerinden biri" olarak tanımladı.

Bu koşullar nedeniyle cuma günü ABD'de 3 binden fazla uçuş iptal edildi ve rötar yapan uçak sayısı 14 binin üzerine çıktı. New York, Şikago, Washington, Denver, Minneapolis ve Detroit'teki büyük ulaşım merkezleri bu koşullardan etkilenenlerden sadece birkaçı.

Başkanı sözde arama seferberliğine katılan başka bir isim olan podcast programcısı Patrick Monahan, "Eric Adams nereye tatile gittiğini genel halkın bilmesini istemiyorsa, Birleşik Devletler'in en büyük şehrinin belediye başkanı olmayı bırakabilir" yazdı.

New York Communities for Change'in (Değişim için New York Toplulukları) resmi Twitter paylaşımında, 'Hey Twitter, Adams'ı bulmamıza yardım et! NYC sular altında kalırken ve komşularımız dondurucu soğuklarda tahliye edilirken Eric Adams kayıp. Bu adamı gördünüz mü? En son perşembe günü bir hava felaketinden önce şehirden ayrılırken görüldü' ifadeleri kullanıldı. (Independent Türkçe)

İmamoğlu da İstanbul kar altındayken İngiliz elçi ile Sarıyer'de balık yemişti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott’u 7 Aralık 2021 günü Saraçhane’deki başkanlık makamında ağırlamıştı. Pazartesi gecesi İstanbul karla mücadele ederken, Ekrem İmamoğlu’nun beraberinde eşiyle Rumeli Kavağı’ndaki Balıkçı Kahraman’a gittiği konuşuldu. Sosyal medyaya bir fotoğraf da düştü. Bazı kesimler fotoğrafın eski olduğunu belirterek mesajlara “Yalan” diye tepki gösterdi, bazısı ise yeni çekildiğini yazdı. Ekrem İmamoğlu’nun aracının bir kar küreme aracı nezaretinde Rumeli Kavağı’na gittiğini gösteren görüntüler de sosyal medyaya yansıdı. İmamoğlu fotoğrafı “Bir saatlik Yemek molası” mesajıyla doğruladı.

İmamoğlu'un "25 gün önceden programlanmış bir yemekti" şeklindeki açıklamaları da yeterli olmamış ve kamuoyundan büyük tepki görmüştü. 

İmamoğlu'ndan 'Balıkçı' eleştirilerine yanıt

 

-45 derece.... ABD donuyor, 17 can kaybı

 

New York’ta kira fiyatları uçtu: 5.200 dolar

New York'un 'Sıçan Şefi'ne 170 bin dolar maaş!

New York'ta banka soymak yeniden popüler mi oluyor?

Hollanda'nın ilk Türk kökenli belediye başkanı göreve başladı

Lahey Belediye Başkanı özür diledi

Kadın belediye başkanı heykelinin başı ve elleri kırıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)