BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAracına aldığı yolcu tarafından vurulan taksici yaşamını yitirdi----

Aracına aldığı yolcu tarafından vurulan taksici yaşamını yitirdi

Aracına aldığı yolcu tarafından vurulan taksici yaşamını yitirdi
01 Şubat 2024 - 23:25 www.finansgundem.com

Arabasına aldığı yolcu tarafından vurulan taksi şoförü yaşamını yitirdi. Araç kamerasındaki kayıtlardan, arka koltukta oturan yolcunun para öder gibi yaparken silahını çekerek şoförü ensesinden vurduğu anlaşılmıştı

Gaziemir ilçesinde taksi şoförlüğü yapan Oğuz E. (44), Buca ilçesinde maskeli bir yolcuyu aldıktan sonra aracını hareket ettirdi. 

Taksi şoförünü bir süre yanlış adreste gezdiren yolcu, daha sonra istediği adrese geldiğini söylerek "Borcumuz ne kadar?" dedi.

ÜCRET SORDU, BAŞINDAN VURDU

"221 lira kardeş" cevabını alan saldırgan, cebinden para çıkarır gibi yaparak şoföre 3 el ateş etti. 

Taksi şoförü acı içinde yan koltuğa devrilirken, saldırgan yaklaşık 10 dakika boyunca araç içerisinde bir şeyler aradı.

"BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN"

Araç içi kamerasına yaralı şoföre tokat attığı da görülen saldırganın "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği de duyuldu.

Aracı aradıktan sonra bir süre dışarıda bekleyen saldırgan, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Delil Aysal (19) isimli zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ OYALADI

Saldırgan müşterinin taksi şoförünü oyaladığı anlar araç içi güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre yol gittikten sonra “Buca Belediyesi arka tarafında spor salonuna” gideceğini söyleyen saldırgana, taksi sürücüsünün “Abicim Gaziemir’deyiz” dediği ve saldırganın da “Orası olması gerekiyor" dediği duyuluyor.

"SOĞUK HAVA, ALAYIM DEDİM"

Görüntülerin bir kısmında ise taksi şoförünün, “Ben de arabayı daha yeni aldım. Şoför arkadaşı bıraktım, eve gidiyordum. Çalışmayacağım zaten araba arızalı. Sanayiye bırakacağım sabah arabayı. Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi” derken saldırgan ise “Hastayım ondan takıyorum abi” diyor.

Şoför Oğuz E. ise “Ben alırım niye almayacağım. İnsanı bu havada sokakta mı bırakalım dışarısı buz gibi” dediği duyuluyor.

ŞOFÖR HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı Oğuz. E., burada ameliyata alındı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, taksicinin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Dün gece İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti. Yaralı şoför 112 ambulansla olay yerinden alınıp Gaziemir Devlet Hastanesi'ne nakledilmiş, ilk müdahale sonrası Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil operasyon geçirmişti. Kamuoyuna yayılan video kaydı iyiliğe vahşetle mukabele edilebilmesi açısından büyük üzüntüye yol açacak nitelikte. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkan02 Şubat 2024 11:59

    Psikolojik sorunu olan çok sayıda insan var, aramızda geziyorlar. Bir çoğu durumunun farkında değil üstelik bunların sayısı gün geçtikçe artıyor.

  • Azmi02 Şubat 2024 08:42

    Bu şerefsizi baltayla vücudunu parçalayacaksın

  • Üzüntü02 Şubat 2024 01:34

    Gecenin bu vaktinde okuyunca içim sızlıadı, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum... Ne istedin bu garipten ve Allahsız, kitapsız , inşallah sen de içeride ölürsün...Böylelerinin nefes alması bile israftır...

  • Ali 02 Şubat 2024 00:50

    Sebep ?