BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaApple'ın umudu onda----

Apple'ın umudu onda

Apple'ın umudu onda
23 Nisan 2013 - 07:07 www.finansgundem.com

Eylül ayından bu yana hisseleri yüzde 40’tan fazla eriyen Apple, çıkış yolunu ‘ucuz iPhone’da arıyor

Akıllı telefon üreticilerinin uygun fiyatlı modelleri piyasaya sürmesinin ardından büyük kan kaybeden Apple’ın, plastik kaplı iPhone üretimine hazırlandığı öne sürüldü. Wall Street Journal gazetesinin haberine göre ürünün yıl sonuna kadar piyasaya sunulacağı belirtilirken, Bloomberg fiyatlarının 99 ile 149 dolar arasında değişeceği yer aldı. Tüketicinin zayıflayan talebini karşılamak için, takvimini öne çeken Apple’ın bu yıl eylülü beklemeden haziran ya da temmuz ayında yeni modellerinden birinin tanıtımını gerçekleştirmesi bekleniyor. Uygun fiyatlı iPhone’un, gelişmiş ülkelerden çok, öncelikli olarak gelişmekte olan pazarlarda satışa sunulacağı iddia ediliyor. Windows 8 işletim sistemine sahip olan akıllı telefonların, iPhone satışlarını geçtiği Rusya, Hindistan, Ukrayna, Güney Afrika, Arjantin, Plonya ve Doğu Avrupa ülkelerinin yeni model için öncelikli pazarlar olarak belirlendiği ifade ediliyor. Belirlenen bu ülkelerin toplamda 1.5 milyar gibi bir nüfusu temsil ettiği ve Apple’ın başarıyı yakalaması halinde pazar liderliğini ele geçirebileceği kaydedildiyor.
METAL YERİNE PLASTİK
Apple’nin ulaşılabilir iPhone’u, metal yerine plastik aksamla donatıp, IPhone 5’in yarı fiyatına piyasaya sürmeyi amaçladığı savunuluyor. 9 milimetre kalınlığındaki yeni modelin 3.5 inçlik bir erkana sahip olması bekleniyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)