BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaApple'ın tedarikçisi Japon şirkette 5.3 milyon dolarlık zimmet----

Apple'ın tedarikçisi Japon şirkette 5.3 milyon dolarlık zimmet

Apple'ın tedarikçisi Japon şirkette 5.3 milyon dolarlık zimmet
21 Kasım 2019 - 07:48 www.finansgundem.com

Apple'ın tedarikçi şirketlerinden Japan Display'den yapılan açıklamada bir yöneticinin şirketi 5.3 milyon dolar zarara uğrattığı bildirildi

Japan Display Inc Perşembe günü yaptığı açıklamada, Apple Inc tedarikçisinin 2014 yılında halka açılmasından bu yana geçen yıl dört yıl boyunca yaklaşık 5,3 milyon dolar zarara uğradığı için bir muhasebe yöneticisini görevden aldığını söyledi.

JDI, yaptığı açıklamada, eski çalışana karşı suç duyurusunda bulunduğunu ve polisle işbirliği yaptığını söyledi. Zimmet ilk Perşembe günü Asahi gazetesi tarafından bildirildi.

JDI, çalışanın Temmuz 2014 ile Ekim 2018 arasında yaklaşık 578 milyon yen (5.3 milyon dolar) şirket kurgusal bir şirkete yapılacak ödemeleri düzenleyerek dolandırdığını söyledi.

Zimmet olayı, nakit sıkıntısı çeken şirketin, Apple ve diğer yatırımcılarla en az 50 milyar yen sağlamak istediği bir kurtarma anlaşması yapmak için çabaladığı sırada ortaya çıktı. 

Akıllı telefonlar için kullanılan likit kristal ekran (LCD) üreticisi, son beş yıldır para kaybediyor ve geçen hafta, durgun ekran satışları ve yeniden yapılanma maliyetlerinde ardı ardına 11'üncü çeyreklik net zarar bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)