BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaApple'dan yenilik----

Apple'dan yenilik

Apple'dan yenilik
29 Nisan 2013 - 08:01 www.finansgundem.com

Apple, meraklılarını çok şaşırtacak. İlk kez yeni ürüne 230 gün ara veren şirket, 10-14 Haziran tarihlerinde sürpriz yapacak

Apple, yeni iPhone ya da iPad bekleyenlere deyim yerindeyse sağ gösterip sol vuracak. Çünkü şirketin üzerinde çalıştığı yeni ürün bunların hiçbirine benzemiyor. Apple'ın meraklılarını çok şaşırtacak tamamen yeni bir yazılımı tanıtması bekleniyor.
YENİ YAZILIMLA ŞOV YAPACAK
Üstelik tarih de belli. 10-14 Haziran'da tüm dünyadan geliştiricilerin katıldığı 'Worldwide Developer Conference'de (WWDC) Apple'ın da yeni yazılımıyla adeta şov yapması bekleniyor. Businessinsider'in haberine göre, şirket konferansta dünya çapındaki tüm geliştiricilerini de yeni yazılımı duymaları için biraraya getirecek.
GERÇEK TİM COOK DÖNEMİ!
WWDC'deki bu 'yeni yazılım' etkinliğinin şirketin başındaki Tim Cook için de gerçek bir dönemin başlangıcı olacağı belirtiliyor. Bu nedenle WWDC'nin de önceki yıllara före daha etkin olması bekleniyor.
İLK KEZ 230 GÜN ARA VERDİ
Ayrıca Apple için önemli bir ayrıntı daha var. Apple'ın yeni ürünün 10 Haziran'da açıklayacağı düşünülürse, şirket ilk kez iki yeni ürün arasında 230 gün gibi uzun bir boşluk bırakmış olacak.
GOOGLE VE MICROSOFT'UN TOPLAMI
Bu arada Apple geçen çeyrekte, iPhone, iPad ve iPod Touch ürünlerinden toplam 32.6 milyar dolar gelir elde etti. Bu ürünlerden gelen gelirin Google ve Microsoft'un toplam gelirine eşit olduğu belirtiliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)