BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnket: Almanlar artık daha az duş alıyor----

Anket: Almanlar artık daha az duş alıyor

Anket: Almanlar artık daha az duş alıyor
22 Temmuz 2022 - 09:46 www.finansgundem.com

Almanya merkezli Bild gazetesi, INSA tarafından gazete adına yapılan bir anketin sonuçlarını paylaştı. Buna göre Almanların neredeyse üçte ikisi, hükümetin tasarruf çağrılarına cevaben duş sürelerini azalttığını söyledi.

Alman araştırma enstitüsü INSA'ya göre katılımcıların yüzde 62'si duş sürelerini azalttıklarını ve şimdi birkaç hafta öncesine göre daha az sıklıkta duş aldıklarını bildirdi. Üçte birinden biraz fazlası (yüzde 35) alışkanlıklarında herhangi bir değişiklik olmadığını ifade etti. 

Bild, en düşük gelir grubundakilerin, diğer tüm gelir gruplarına göre daha önemli bir davranış değişikliği bildirdiğini belirtti.

Ankete katılanların neredeyse yarısı (yüzde 45) INSA'ya, potansiyel olarak şiddetli bir kış öncesinde acil durum jeneratörü satın almak veya bunu yapmayı planlamak gibi bazı hazırlıklar yaptıklarını da dile getirdi. 

Yüksek enerji fiyatlarına karşı bir protestoya katılmaya hazırlar

Neredeyse benzer bir pay (yüzde 44) yüksek enerji fiyatlarına karşı bir protestoya katılmaya hazır olduklarını, ancak yüzde 50'si böyle bir etkinliğe katılmayacağını söyledi. 

Russian Today'in haberine göre Alman yetkililer ve medya, bir süredir enerji tüketimini azaltmanın bir yolu olarak duş alma süresini kısaltmaya çalışıyor.

Daha az duş almanın faydalarını öven bir haber yayınlandı

Bild, Nisan ayında Rusya'nın potansiyel bir enerji ithalatı ambargosu korkusuyla daha az duş almanın faydalarını öven bir haber yayınladı. 

Perşembe günü erken saatlerde, Rusya'nın enerji devi Gazprom, planlı bir bakım dönemi sonrası Kuzey Akım boru hattından gaz akışına tekrar başladı. Hareket, Avrupa'da gaz fiyatlarını %6'dan fazla düşürdü. 

ABD'de 'duş süresi' kısıtlaması

 

Trump 'tazyik yok' dedi ABD'de duş başlıkları değişiyor

 

İşte iyi uykunun sırrı: Aç uyumayın, yatmadan önce duş almayın!

 

Duşta kese kullananlara kötü haber

 

Her gün duş almanın zararları

 

Sabah duş alanlar dikkat!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)