BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'yı sarsan cinayet!----

Ankara'yı sarsan cinayet!

Ankara'yı sarsan cinayet!
17 Eylül 2013 - 10:43 www.finansgundem.com

Ankara'da TÜBİTAK çalışanı ve Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan'ın oğlu evinin önünde saldırıya uğradı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşı Elena, evlerinin bulunduğu sitenin önünde pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Pusu kuran saldırganın 7 el ateş ettiği Demiraslan ve Elena, olay yerinde öldü.
PUSU KURDU
Olay, Etimesgut İlçesi Eryaman Atakent Vadi Sitesi’nde dün gece saat 23.30’da meydana geldi. Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demiraslan (24), Özbekistan Doğumlu Rus uyruklu kız arkadaşı Elena (23) ile birlikte sitede bulunan evlerine dönüyorlardı. Site girişinde Demiraslan ve Elena silahlı saldırıya uğradı. Pusu kuran saldırgan otomatik pompalı tüfekle Demiraslan ve Elena’nın üzerine ateş etti. Saldırgan 7 el ateş ettikten sonra kayıplara karışırken, Demiraslan ve kız arkadaşı kafalarına ve vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden mermilerle olay yerinde öldü. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.
KAMERADAKİ TESPİT
Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’da bölgede uzun süre inceleme yaparak delil topladı. Yapılan ilk incelemenin ardından cenazeler Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay öncesi pusuya yatan ve genç çifte yakın mesafede ateş eden saldırgan, kayıplara karıştı. Polis yaptığı ilk incelemede 25-30 yaşlarında bir erkeğin hızla siteden çıkıp eski model bir arabayla kaçtığını bölgedeki güvenlik kameralarından tespit etti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)