BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'daki afişler İsrail basınında----

Ankara'daki afişler İsrail basınında

Ankara'daki afişler İsrail basınında
26 Mart 2013 - 10:53 www.finansgundem.com

"Sayın Başbakanım minnettarız. İsrail Türkiye'den özür diledi" afişleri İsrail basınının büyük tepkisini çekti.

İsrail gazetesi Yedioth Ahronoth'un internet sayfasında yer alan haberde, İsrail'in Türkiye'den özür dilemesi sonrası, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "teşekkür" afişleri astığı belirtildi.
Haberde, Ankara'da billboardları süsleyen afişlerde, "Sayın Başbakanım minnettarız. İsrail Türkiye'den özür diledi" yazısının yer aldığı ifade edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başbakan Erdoğan'a teşekkür afişleri uluslararası haber ajansı AP tarafından dün abonelerine servis edilmişti.
Yedioth Ahronoth'un haberinde, Mavi Marmara baskını kurbanlarının yakınlarına tazminat ödenmesi için Türkiye ile İsrail arasında görüşmelerin başladığı da vurgulandı.
Haberde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, İsrail'in Türkiye'den özür dilemesini, Türk dış politikasının en büyük başarılarından biri olarak göstertiği ifade edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)