BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da dev miting----

Ankara'da dev miting

Ankara'da dev miting
17 Eylül 2015 - 08:03 www.finansgundem.com

Bugün Ankara'da 14 sivil toplum kuruluşu öncülüğünde, artan terör olayları ve protesto gösterilerinde yükselen tansiyona karşı eylem yapılacak

“Teröre hayır, kardeşliğe evet” mitingi bugün Ankara'da düzenlenecek. 14 sivil toplum kuruluşu öncülüğünde artan terör olayları ve protesto gösterilerinde yükselen tansiyona karşı eylem yapılacak.

Eyleme TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, Türkiye Barolar Birliği , Hak-İş, TESK, TÜRMOB ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği destek verecek.

Saat 16.30'da Sıhhiye Meydanı’nda başlayacak olan mitingde, Birinci Meclis’e yürüyüş gerçekleştirilecek. Birinci Meclis önünde kurulan platformlarda da konuşmalar yapılacak .

Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen mitinge siyasi partiler davet edilmedi. Ayrıca, eylemde pankart olmayacak, yalnızca Türk bayrakları taşınacak.

BİR YÜRÜYÜŞ DE İSTANBUL’DA OLACAK

Teröre karşı bir başka büyük eylem de 20 Eylül Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek.

Sivil dayanışma platformu tarafından düzenlenen “milyonlarca nefes teröre karşı tek ses mitingi”ne Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacaklar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep 17 Eylül 2015 11:16

    Cumhuriyet Mitingleri 'ne de böyle çagrılmıştı insanlar , sonunda ,yıllar sonra bunun kime yaradıgı , ne için yapıldıgı sorusuyla ortaya çıktı ; bayrak benim , kan benim ama bunun için ileride bu organizasyonun kime yarayacagına bakarak artık mitinglere gerek yok !!