BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara fena karıştı! Bakanlık müfettiş görevlendirdi----

Ankara fena karıştı! Bakanlık müfettiş görevlendirdi

Ankara fena karıştı! Bakanlık müfettiş görevlendirdi
21 Aralık 2019 - 14:10 www.finansgundem.com

CHP'deki 25 milyon liralık rüşvet krizi sonrası İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, iddialar ile ilgili müfettiş görevlendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinden 25 milyon rüşvet istediğini iddia eden CHP eski Milletvekili Sinan Aygün katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve Aygün, CHP’den aday olmayı kendisi teklif ettiğinde, ‘Ben bunu hakaret sayarım’ diyen Yavaş’ın daha sonra FETÖ’cü Ayhan Atalay’ın iknaları sonucu aday olduğunu söylemişti...

İçişleri Bakanlığı, Sinan Aygün'ün, CHP'li Mansur Yavaş hakkındaki 25 milyonluk rüşvet iddiası sonrası harekete geçti. Bakanlık iddiaları araştırmak için müfettiş görevlendirdi.

FETÖ İMAMI İKNA ETTİ, CHP'DEN ADAY OLDU

CHP'li Mansur Yavaş'ın kendisinden 25 milyon rüşvet istediğini iddia eden CHP eski Milletvekili Sinan Aygün katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında aracılık yaptığını söyleyen Aygün, "Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında aracılık yaptım. Yavaş'a CHP'den adaya olmasını teklif ettim. 'Ben bunu hakaret sayarım dedi' sonra FETÖ imamı firari Ayhan Atalay, kendisini ikna etti. CHP'den aday oldu. Çok fazla da üzerime gelmesinler. 2014 seçimlerinin hesabını sorarım onlara. Bana FETÖ'cü diyen önce kendisine baksın. Bülent Kuşoğlu'nun ağabeyi Genelkurmay istihbaratta FETÖ'den açığa alındı. Ordudan atıldı." İfadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN 25 MİLYONLUK RÜŞVET!

Mansur Yavaş'ın eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün davasını bir üst kanun yoluna taşıması yasal zorunluluk iken Aygün'ün durumunu fırsata çevirip kendisine 25 milyon TL vermemesi halinde mahkeme kararına itiraz etmeyeceğini söyleyerek TCK'nın 250. maddesi uyarınca "Görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle kendisine veya başkasına yarar sağlanmasına veya bu yolda vaatte bulunulmasına bir kimseyi icbar etmek" suretiyle irtikap suçunu işlemiş oldu.

YAVAŞ TUTUKLANIP GÖREVDEN ALINABİLİR

Konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Sinan Aygün'ün şikayeti 2019/202533 soruşturma no ile görülmeye başlanacak. Hukukçular, bu soruşturmanın sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından yargılanmakta olan Yavaş'ın tutuklanmasına ve görevden alınmasına varan sonuçlar doğuracağı söyleniyor. 

Eski CHP'li Aygün’den CHP'li Yavaş’a şok suçlama

 

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tolga 4422 Aralık 2019 17:58

    17.-25 Aralık rüşvet yolsuzluk yapanlar nerde acaba bune hız böyle Sinan Aygün gökçekin adamı o dönemde yaptığı rezidanslar usulsüz belediyeye yatırılacak para ödenmemiş şimdi belediye ödenecek para karşılığı okul yap diyor ordan biride diyoki 25 mılyonu bulur diyor rüşvet felan yok ortada

  • emre2722 Aralık 2019 13:31

    Gökçek ve akp düşmanlığı bazı kimseleri gözü olduğu halde kör etmiş. Adam dönün sizi sevecem dese kuyruğa girecekler. Sikayet eden chpli edilen chpli diyorlar ki yok böyle birşey o zaman aygün yalancı varsa mansur rüşvetçi. İkisi de sonuçta chpli ya yalancı ya rüşvetçi.

  • CEVDET MENTEŞ22 Aralık 2019 12:23

    Siyaset bu kadar aşağılık olmamalı yazıklar olsun ülkeyi zarara uğratanlara.

  • İsmail soyismail22 Aralık 2019 12:22

    Eceli Gelen köpek cami duvarına iletmiş diye bir atasözü yerini bulur mu bilmem ama, Bu çataşma bayağıdır var.

  • ersin22 Aralık 2019 04:53

    kanal istanbul'a odaklanmış chp'nin dikkatını bu olay ile dağıtarak chp içinde iç karışıklık çıkartıp kanal istanbul'da ilk kazmayı vurmayı planlıyorlar.

  • Esma yolcu 22 Aralık 2019 01:56

    Meyve veren ağaç taslanirmis birilerinin rahatı bozuldu tabii. .Amaçları Baykal gibi bunu da yok etmek umarım Turkiyede olmayan Adalet yerini bulur

  • Tuncay22 Aralık 2019 01:32

    Ankara'da seçimi kaybedenler toplu halde hücuma geçti Mansur Yavaşı bu şekilde yıpratamazlar.

  • ahmet21 Aralık 2019 21:10

    Aşagıda yazanlar , açında bugünkü Deniz Zeyrek in yazısını okuyun.

  • mantık21 Aralık 2019 19:25

    Olan Sinan Aygün'ün itibarına oldu. Ayrı bir parantez, hangi parti olduğunun önemi yok, her siyasi partinin rüşveti, yolsuzluğu vs. önleyen iç mekanizmaları olmalı. Güçler ayrılığı da ülke istikrarı, istikbali için son derece önemli

  • gerçek.21 Aralık 2019 16:44

    chpninn klasik işleri kimi getirseler aynı faso fiso en hafif dewyimle. umarım doğru çıkmaz çıkarsa bu millşete ne yalanlar diyecek bu chpliler merak ediyorum. chpliler yesin ne  var bunda dşşyor böyle manyakça düşünüyorlar yesin diye bişey olmaz dyorlar. bu nasıl zihniyet.

  • resul senol22 Aralık 2019 10:19

    halen siyaset güden bu zihniyet hergün kandırılmaya mahkumdur. benim hakkımı yiyen halkın hakkını yiyen chp li olsa akp li olsa mhp li olsa ne değişir ki. madur olan sen ve ben şu kafanızdaki kazanı bir çıkarın artık ayıptır

  • kılıç21 Aralık 2019 14:52

    BU CHP HER YOL VAR .

  • vir21 Aralık 2019 14:42

    Adami suclu ilan edip tutukladınız, bravo funansgundem,,,