BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara Emniyeti'nde 3 şube müdürü değişti----

Ankara Emniyeti'nde 3 şube müdürü değişti

Ankara Emniyeti'nde 3 şube müdürü değişti
23 Ocak 2014 - 14:44 www.finansgundem.com

Ankara Emniyeti'nde Terörle Mücadele ve İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü'ne müdürler değişti, bir isimde görevden alındı...


Ankara Emniyeti'nde Terörle Mücadele Şubesi, Güvenlik Şube ve İnşaat Emlak Şube'de müdürler değişti. Üç gün önce İnşaat Emlak Şube'nin başına getirilen Ahmet Cemil Bezici de görevinden alındı.

Milliyet'ten Sertaç Koç'un haberine göre; iki yıldır Terörle Mücadele Şube Müdürü olan Hamza Bayındır, "pasif" görev olarak adlandırılan İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü'ne tayin edildi. Terörle Mücadele Şubesi'nin başına ise Müdür Yardımcısı Hakan Duman getirildi. Ankara'daki toplumsal olaylardan sorumlu olan Güvenlik Şube Müdürü Mehmet Harman da görevinden alındı. Harman, Polis Akademisi'ne gönderilirken yerine Haymana Emniyet Müdürü Kemal Özkoç getirildi. İnşaat Emlak Şube Müdürü Ahmet Cemil Bezci ise Personel Şube Müdürlüğü emrinde görevlendirildi. Bezci, İnşaat Emlak Şube'deki görevine 3 gün önce 77 emniyet müdürünün görev yerinin değiştirildiği atama dalgasında tayin edilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)