BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlper Potuk Fenerbahçe'de----

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Alper Potuk Fenerbahçe'de
09 Mayıs 2013 - 12:06 www.finansgundem.com

G.Saray'ın 8 milyon Euro'luk teklifine Fener 11 milyon Euro ile karşılık verdi. Eskişehirspor ise bu rakama 'evet' dedi

Galatasaray'ın anlaşma aşamasına geldiği Alper için devreye giren Fenerbahçe, Eskişehirspor ile 11 milyon Euro bonserviste el sıkıştı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın, daha önce söz verdiği Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a durumu anlattığı, Aysal'dan "8 milyon Euro'nun üzerine çıkmayacağız" mesajını alması üzerine Fenerbahçe ile 'evet' dediği kaydedildi. Fenerbahçe'nin lig bitiminde Alper ile masaya oturarak sözleşme imzalayacağı bildirildi. Alper Potuk, daha önce gerçekleşmeyen transfer sürecinde, Türkiye'de en beğendiği futbolcunun Emre Belözoğlu olduğunu söylemişti. Alper aynı açıklamada Eskişehir'in plaka numarası olan 26'yı giymek istediğini dile getirmişti.
Alper'e şok tepki
F.Bahçeli taraftarlar Alper'e tepki gösterdi. Taraftarlar yıldız oyuncuya küfürlü tezahürat yaparken, maç öncesi ısınmada Alper de topu sürekli tribünlere doğru vurdu. Milli yıldız oyundan çıkarken ise yuhalandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)