BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan, Arrow-3 hava savunma sistemi alımına yeşil ışık----

Almanya'dan, Arrow-3 hava savunma sistemi alımına yeşil ışık

Almanya'dan, Arrow-3 hava savunma sistemi alımına yeşil ışık
15 Haziran 2023 - 07:45 www.finansgundem.com

Almanya’da Federal Meclis (Bundestag) Bütçe Komisyonu, hükümetin İsrail’den Arrow-3 hava savunma sisteminin alımı için girişimde bulunmasına onay verdi.


Almanya Savunma Bakanlığının Twitter’dan yaptığı açıklamaya göre, Federal Meclis Bütçe Komisyonu, Iris-T SLM hava savunma sisteminin alımının yanı sıra İsrail’den mühimmatıyla Arrow-3 hava savunma sisteminin temin edilmesi için girişimde bulunmasına izin verdi.

İki sistemin maliyeti, geçen yıl Rusya-Ukrayna Savaşı başladıktan hemen sonra Alman hükümetinin savunma harcamaları için ayırdığı 100 milyar euroluk fondan karşılanacak. Arrow-3'ün yaklaşık 4 milyar euro, Iris-T SLM sisteminin de 1 milyar euroya mal olacağı tahmin ediliyor.

Federal Meclis Savunma Komisyonu Başkanı Marie-Agnes Strack Zimmermann, Almanya’nın hava savunmada yeni döneme girdiğini belirterek, ülkesinin Arrow-3 sistemini alarak gelecekte askeri sorumluluğunu da yerine getireceğini ifade etti.

Alman Haber Ajansı DPA’nın haberine göre, Arrow-3'ün, Almanya’nın girişimiyle Avrupa hava savunmasının bir parçası olması hedefleniyor.

İsviçre'de Erdoğan ve Türk bayrağına karşı provokasyon

 

ABD'de 280 milyar dolar yardım fonu çalındı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)