BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya’da sanatçılara korona desteği----

Almanya’da sanatçılara korona desteği

Almanya’da sanatçılara korona desteği
05 Mart 2021 - 11:50 www.finansgundem.com

Almanya'da pandemi nedeniyle kültür ve sanat yardımları 1 milyar euro daha arttırıldı.

Almanya pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçen sanatçılara destek olmak amacıyla kültür yardımlarını 1 milyar euro daha arttırarak 2 milyar euroya yükseltti.

Almanya’nın Kültür ve Medyadan Sorumlu Devlet Bakanı Monika Grütters bütçe komitesinde yaptığı açıklamada “Ek fonlarla ikinci kapanmanın neden olduğu ek gereksinimleri karşılamak için fon hatlarını genişletmiş olacağız. Aynı zamanda mevcut fon eksikliklerini giderecek yeni programlar olacak” dedi.

Dw Türkçe’de yer alan habere göre; “Kültür için Yeni Başlangıç” adı verilen destek programı kapsamında gelecek dönemde sanatçılara bireysel olarak da destek olunacağı belirtildi. Yıl sonunda ilk 1 milyar euroluk yardım diliminin 900 milyonunun tahsis edildiği belirtildi.

Brezilya lideri Bolsonaro’dan tepki çeken sözler: Daha ne kadar sızlanacaksınız

UZLAŞMA SAĞLANAN AÇILMA PLANI

Almanya’da federal hükümet ve eyaletler, beş aşamalı açılma planı üzerinde uzlaştı. Buna göre 8 Mart’tan itibaren ziyaretçiler randevu alarak galeri ve müzeye gidebilecek, vaka sayısında artış kaydedilmemesi durumunda 22 Mart’tan itibaren restoranların açık bölümleri, tiyatro ve sinema gibi kültürel faaliyetler ve belli koşullara bağlı olarak spor faaliyetleri de başlayabilecek.

Vaka sayısının 100 binde 50 ile 100 arasında olduğu bölgelerde bu faaliyetlerden yararlanmak sadece negatif test sonucu ibraz edilmesi durumunda mümkün olabilecek.

Artık görev vatandaşta: Çek, HES'e gönder

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)