BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da Gazze ile dayanışma gösterisi yapıldı----

Almanya'da Gazze ile dayanışma gösterisi yapıldı

Almanya'da Gazze ile dayanışma gösterisi yapıldı
07 Ağustos 2022 - 20:51 www.finansgundem.com

Berlin Filistinliler ve Arap Dernekleri Birliği tarafından Potsdamer Platz Meydanı’nda, "Filistin halkıyla dayanışma ve İsrail'in Gazze Şeridi'ne karşı işlediği suçları kınama gösterisi" düzenlendi.


Berlin’de düzenlenen İsrail saldırısı altındaki Gazze ile dayanışma gösterisinde, Filistin bayrakları ve üzerinde "Gazze, dünyanın en büyük hapishanesi, Gazze ablukasını kaldırın", "Filistin'e özgürlük", "Gazze'yi bombalamaya son verin", "Filistinlilerin hayatı önemlidir" ve "Susmak şiddettir" yazılı döviz ve pankartlar taşındı.

Gösteriye katılan Maanes Al Abyad, Filistin halkıyla dayanışma içinde olduklarını söyleyerek, "Özellikle de Gazze'deki Filistinlilerle. Filistin halkı, İsrail’in barbarca saldırıları altında acı çekiyor. Şimdiye kadar çok sayıda kişi öldü, yüzlercesi de yaralandı. Dünya sadece seyrediyor ve parmağını kıpırdatmıyor" ifadelerini kullandı.

Abyad, dünya toplumundan "kurbanı ve celladı karıştırmamasını" istediklerini vurgulayarak, Filistinlilere, kendi kaderlerini kendilerinin tayin etmesi, mültecilerin dönüşünün sağlanması ve bağımsız Filistin devletinin kurulması haklarının verilmesini istediklerini aktardı.

İsmini vermek istemeyen bir gösterici de buraya Filistin’de yaşayan ailelerine cesaret vermek istedikleri için geldiğini söyleyerek, "Ailelerimiz için üzülüyoruz. Onlar baskı altında. Avrupalı halkların gösterdiği çifte standardı kınıyoruz. Ukrayna için çok şey yaptılar ancak ülkemiz için bir şey yapmadılar. Aksine güçlü devlete yardım ediyorlar. İsrail’in çok silahı var. Çocuklar bedel ödüyor, bunu niye yaptıklarını bilmiyorum” dedi.

İsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!

 

Fransa, Gazze'deki gerilimden endişeli

 

Üç ülke daha İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı

 

İsrail: Gazze'den 449 roket atıldı

 

Moskova, Gazze Şeridi'ndeki durumdan endişeli

 

İsrail Ordusu "Gazze'ye destek" gösterisine müdahale etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)