BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da, Federal Meclis'in korunması yönündeki çağrılar artıyor----

Almanya'da, Federal Meclis'in korunması yönündeki çağrılar artıyor

Almanya'da, Federal Meclis'in korunması yönündeki çağrılar artıyor
09 Aralık 2022 - 12:44 www.finansgundem.com

Almanya'da darbe planları yapmakla suçlanan kişilerin, aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AfD) ile bağlantısının ortaya çıkmasının ardından, Federal Meclisin (Bundestag) daha fazla korunması yönündeki çağrılar giderek artıyor.

Almanya'da Yeşiller Partisi Milletvekili Konstantin von Notz, Redaktionsnetzwerk Deutschland'a (Almanya Yazı İşleri Ağı) önemli açıklamalarda bulundu.

Notz, Federal Meclisin güvenlik konseptinin, "erişim ayrıcalıklarına sahip anayasa düşmanlarının" parlamentoya seçilebilmesi için oluşturulmadığını belirterek "Demokrat milletvekillerinin günlük yaşamını sabote etmeden Federal Meclis için koruma düzenini artırmalıyız." dedi.

Sosyal Demokrat Partili Sebastian Hartmann, Funke medyaya yaptığı açıklamada, "Federal Meclisi basmak isteyen eski bir AfD milletvekilinin tutuklanmasının ardından parlamentodaki mevcut temasları acilen gözden geçirilmelidir." ifadesini kullandı.

Federal Meclis Başkan Yardımcısı Katrin Göring-Eckardt da Funke medyaya, "Federal Meclis için hangi güvenlik önlemlerini uyarlamamız gerektiğini dikkatle inceleyeceğiz ve konuyu tüm karar organlarında ele alacağız." açıklamasında bulundu.

Scholz: Darbe planı yapanların AfD ile bağlantısı dikkat çekici

 

Almanya'da darbe planı iddiası: Prens Heinrich tutuklandı

 

Haldenwang: Darbeciler, Alman demokrasisi için tehdit

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)