BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Cumhurbaşkanı, Zelenskiy ile görüştü----

Almanya Cumhurbaşkanı, Zelenskiy ile görüştü

Almanya Cumhurbaşkanı, Zelenskiy ile görüştü
20 Ekim 2022 - 17:02 www.finansgundem.com

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'ın, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefonda görüştüğü bildirildi.

Almanya Cumhurbaşkanı Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Steinmeier telefon görüşmesinde, ülkesinin Ukrayna’ya yönelik destek ve dayanışmasını sürdüreceği sözünü yineledi.

Steinmeier, bunun hem askeri alanda hem de ülkenin yeniden imarı konusunda sivil yardımlar için geçerli olduğunu aktardı.

Almanya’nın yıkılan elektrik, ısınma ve su altyapısının yeniden inşasına destek vereceğini ifade eden Steinmeier, Rusya'nın hayati öneme sahip altyapıyı hedef alan saldırılarını "aşağılık" olarak nitelendirdi.

Görüşmede Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy de Almanya’nın desteğine teşekkür etti. İki lider, Kiev’de yüz yüz görüşmekten memnuniyet duyacağını belirtti.

Öte yandan, Alman basınında yer alan haberlerde, Steinmeier’in bugün Ukrayna’ya gitmeyi planladığı ancak güvenlik sebeplerinden bu ziyareti ertelediği ileri sürüldü.

İngiltere Başbakanı Liz Truss görevinden istifa etti

 

Almanya gazda kıtlığı önlemek için tüketimini yüzde 30 azaltmalı

 

Rusya: Ukrayna'nın enerji sistemlerini vurmaya devam ediyoruz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)