BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlmanların yıldızına Terim talip!----

Almanların yıldızına Terim talip!

Almanların yıldızına Terim talip!
02 Nisan 2013 - 09:40 www.finansgundem.com

G.Saray'ı Schalke karşılaşmasında en çok bunaltan isme Fatih Terim talip oldu

19 yaşındaki orta saha bu iki maçla birlikte adından söz ettirirken ilk hamle Kasımpaşa’dan geldi. Başkan Zafer Yıldırım, Alman ekibinin kapısını çalarken Draxler için Schalke’nin istediği rakam 12.5 milyon Euro oldu.
Bundesliga temsilcisi ile 2016 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu için istenen rakam Kasımpaşa’nın geri adım atmasına neden olurken G.Saray da bu oyuncuyu ısrarla kadrosuna katmak istiyor.
YÖNETİM İNDİRİM PEŞİNDE
Fatih Terim’in başkan Ünal Aysal’dan transferini istediği oyuncu için sarı-kırmızılılar Sneijder’i almadan önce de bir görüşme yaparken Hollandalı yıldızda karar kılınmıştı.
Ancak gelecek sezona daha iddialı bir kadro kurmayı planlayan Aysal yönetimi, orta sahada hücuma yönelik görev yapan ve aynı zamanda sağ ve sol kanatta da oynayan Draxler için 12.5 milyon Euro’luk isteğine rağmen indirim yapabilmek için Schalke’nin nabzını yoklamaya başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)