BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanlardan Başbakan'ı kızdıracak yorum----

Almanlardan Başbakan'ı kızdıracak yorum

Almanlardan Başbakan'ı kızdıracak yorum
12 Kasım 2013 - 01:25 www.finansgundem.com

​Almanya'nın etkin gazetelerinden Die Welt'in Erdoğan yorumu çok konuşulacak...

Almanya’nın etkin gazetelerinden Die Welt, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kızlı-erkekli öğrenci evleri ile ilgili sözlerine geniş yer verdi. Sözcü gazetesinin haberine göre, gazete, haberinde “Haddini bil Tayyip” yazan bir pankartın önünde yer alan deli gömleği giydirilmiş Başbakan Erdoğan sembollü bir fotoğraf da kullandı.
Türk basınından konuyla ilgili eleştirel yazıları da örnek gösteren Die Welt, “Erdoğan’ın korkusu, öğrenci evlerinde seks” başlığını attığı yazısında, “Türk gençleri yine Erdoğan’a kızgın. Çünkü Erdoğan, karışık bir arada kalınan öğrenci evleriyle ilgili devlet kontrolü talep ediyor” dedi.

PARA CEZALARI KESİLDİ BİLE
Haberde, kız ve erkek öğrencilerin ayrı evde kalmasıyla ilgili Erdoğan’ın “Bu bizim muhafazakar kimliğimize ters” şeklindeki sözleri, bundan sonra meydana gelen çeşitli gelişmeler ve Başbakan Yardımcısı Arınç’la arasındaki çelişkilere yer verildi.
İçişleri Bakanı Muammer Güler’in konuyla ilgili hemen bir talimat çıkardığı hatırlatılırken, öğrenciye illegal olarak kiralanan yurtların dışında kız-erkek birlikte kalınan evlerin de kontrol edildiği belirtildi. Bazı öğrencilerin evlerine baskın yapıldığı ve kamu düzenini bozdukları gerekçesiyle para cezası kesildiği vurgulanırken şöyle denildi:

ARKASINDA BAŞKA ŞEYLER GİZLİ
“Erdoğan, bu söyelini çeşitli örneklerle açmaya çalıştı. Birçok kişi onun, aşırı sıkı bir baba tavrından öteye bir tavır takındığını ve bu sözlerin ardında başka değerler, daha başka şeyler gizli olduğunu belirtiyor. Konunun asıl can alıcı noktası ise bir kadınla bir erkeğin bir evde cinsellik olsun olmasın birlikte yaşayıp yaşayamayacağı.”
Gazete ayrıca, Türkiye’de nikahsız birliktelik, kızlı-erkekli gruplara ev kiralama gibi konulara toplumun bakış açısını irdeleyen görüşlere de yer verdi.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)