BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlman oyuncu Türk yengeyle Beşiktaş'ta----

Alman oyuncu Türk yengeyle Beşiktaş'ta

Alman oyuncu Türk yengeyle Beşiktaş'ta
29 Mart 2014 - 10:16 www.finansgundem.com

Alman basını, başarılı oyun kurucunun siyah beyazlılarla anlaştığını duyurdu

Bid Gazetesi’nin haberine göre, yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşmeye “Evet” diyen Hunt, eşinin Türk olması nedeniyle başvuru yapması halinde yerli statüsünde oynayabilecek.

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in iddiasına göre Werder Bremen’nin Alman oyun kurucusu  Aaron Hunt önümüzdeki sezon için Beşiktaş ile anlaştı. Bild gazetesine konuşan Bremenli yönetici Thomas Eichin “Aaron ile konuştuk ama o bizim teklifimizi reddetti. Ama şundan eminim ki Aaron yeni sezonda bizimle olmayacak” dedi.

MENAJERİ MİLEWSKİ TEMKİNLİ

27 yaşında ki Alman oyuncunun menajeri Jürgen Milewski ise transfer iddiaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bremen kulübü Aaron’a bir kontrat önerdi ama bu teklifi henüz kabul etmedik. Sezon sonuna kadar vaktimiz var. Daha karar vermiş değiliz” ifadelerini kullandı. Bild’in haberine göre Alman kulübü Aaron Hunt’a yıllık 650 bin euro’dan 4 senelik bir kontrat önerilirken Beşiktaş’ın ise yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini ve tarafların bu fiyattan anlaştığını belirtti.


SEMRA POLATLIGİL İLE EVLİ

2011 yılında Türk kızı Semra Polatlıgil ile evlenen Hunt, eşinin durumu nedeniyle başvuru yapması halinde yerli statüsünde oynama hakkı kazanabilecek. Üç yıl bir Türk vatandaşıyla evli olan yabancılar Türk vatandaşlığına geçebiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Hunt yerli statüsünde siyah-beyazlı formayı giyebilecek.

Semih gibi yapmıştı

Hunt, 8 Mart’ta oynanan Nürnberg-Werder maçında yaptığı centilmenlikle Galatasaraylı Semih gibi takdir kazanmıştı. Hunt, penaltı veren hakeme pozisyonu anlatıp kararını değiştirtmişti  Maçı Bremen 2-0 galip bitirmişti..
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)