BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlman görünümlü Rus denizaltı!----

Alman görünümlü Rus denizaltı!

Alman görünümlü Rus denizaltı!
28 Mart 2021 - 13:24 www.finansgundem.com

Türkiye’ye S-400 füzesi aldı diye eleştiren NATO müttefikleri gemilerini Rus savunma sistemleriyle donatıyor

NATO müttefiklerinin iki yüzlü tavrı bir kez daha ortaya çıktı. Yunanistan S-300 alırken alkışlayan NATO müttefiklerimiz sıra ülkemize gelince saldırıya geçti. Alman basınına yansıyan haberler ise maskelerinin bir kez daha düşmesine neden oldu. Almanya Donanması'na ait denizaltıların Rus şirketi tarafından geliştirilen navigasyon cihazlarıyla donatıldığı ortaya çıktı.

RUS TRANSAS ŞİRKETİNDEN ALIYORLAR
Bild am Sonntag gazetesinin haberine göre, Almanya Donanması'nın envanterindeki denizaltılarda, 1990 yılında St. Petersburg'da kurulan 'Transas' şirketinin geliştirdiği navigasyon sistemleri kullanılıyor.

Berlin'in, Rus Transas şirketiyle la 2005 yılında eski Başbakan Gerhard Schröder döneminde işbirliği yapmaya başladığını ve yaklaşık 100 gemiye Rus navigasyon sistemi kurulduğunu yazan Bild gazetesi, daha sonra Almanya'nın U 35 ve U 36 tipi modern denizaltılar için Transas Navi-Sailor 4000 sistemini seçtiğini kaydetti.

Bild, Transas navigasyon sistemlerinin Alman denizaltıları için tehdit oluşturup oluşturmayacağını Almanya Savuma Bakanlığı'na sordu. Bakanlıktan verilen yanıtta, "Hükümet, Savunma Bakanlığı'nın kullanımında olan bilişim, siber ve kripto araçlarının güvenliğini sağlamak için büyük çaba sarf ediyor" dendi.

NATO'dan Türkiye ve S-400 açıklaması

NATO'dan flaş Rusya açıklaması

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)