BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAlman ekonomisi yavaş büyüyecek----

Alman ekonomisi yavaş büyüyecek

Alman ekonomisi yavaş büyüyecek
20 Mayıs 2014 - 08:15 www.finansgundem.com

Bundesbank yayınladığı aylık bültene göre, Alman ekonomisi daha yavaş şekilde büyüyecek

Almanya Merkez Bankası'na (Bundesbank) göre ülke ekonomisi önümüzdeki aymaroda yurtiçi faktörlerin etkisi ile daha yavaş bir tempoda büyüyecek.

Bundesbank yayınladığı aylık bültende ayrıca, gelişmekte olan ülkelerdeki yüsek risk algılamaları ve Doğu Avrupa'dan kaynaklı jeopolitik belirsizliklerin Almanya için sorun görünümünü kayda değer şekilde artırdığını vurguladı.

Bundesbank yayınladığı bültende, "Önümüzdeki aylarda Alman ekonomisinde ekonomik büyüme esas olarak yurtiçi faktörler ile yönlenecek. Dış bozulma potansiyeli son dönemde ciddi şekilde arttı. Büyümenin hızı büyük olasılıkla ikinci çeyrekte düşük olacak. İlk çeyrekte yaşanan ılımlı kışın pozitif etkileri, ikinci çeyrekte mevsimsel etkilerden arındırılmış büyüme üzerinde baskı yaratacak. Ancak düşük büyüme temel ekonomik ivmede bir yavaşlama olarak yorumlanmamalı" ifadelerine yer verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)