BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAliağa Tüpraş'ta yangın!----

Aliağa Tüpraş'ta yangın!

Aliağa Tüpraş'ta yangın!
17 Temmuz 2015 - 11:20 www.finansgundem.com

İzmir'in Aliağa İlçesi Tüpraş Rafinerisi'nde yangın çıktı. Tüpraş açıklamasında "Alevler söndürüldü" denildi.

Yangının ham petrol tankında çıktığı, Türpaş'ın söndürme ekiplerinin yanısıra Petkim ve İzmir Büyükşehir İtfaiyesinin de müdahale ettiği öğrenildi.
İlk bilgilere göre yangının 160 metreküplük ham petrol tankında çıktığı belirtildi. Alevlerin çevreye sıçramasını engellemek için yoğun çaba gösteren itfaiyenin yangını kısmen kontrol altına aldığı bildirildi.

TÜPRAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sabah saatlerinde İzmir'in Aliağa ilçesindeki rafineride çıkan ve kontrol altına alınan yangınla alakalı Tüpraş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
  "Bugün saat 10:50’de Tüpraş İzmir rafinerisi hampetrol ünitesi tuz giderici çıkış hattında bir kaçak nedeniyle alevlenme meydana gelmiştir.
 
Rafineri teknik emniyet ekipleri duruma anında müdahale etmişler ve alevlenme kısa sürede söndürülmüştür. Olay sırasında Aliağa Belediyesi ve Petkim teknik emniyet grupları destek amaçlı rafineriye gelmişlerdir. Olayın çevre ve insan sağlığına olumsuz bir etkisi bulunmamaktır. Rafineri üretim ve satış operasyonları planlandığı şekilde devam etmektedir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)