BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAli Sunal ile Nazlı Kurbanzade evleniyor----

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade evleniyor

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade evleniyor
23 Ocak 2018 - 12:42 www.finansgundem.com

Yeşilçam’ın efsane ismi Kemal Sunal’ın oğlu, oyuncu Ali Sunal’ın ikinci kez evlenmek üzere hazırlıklara başladı.

Ali Sunal Temmuz 2011’de meslektaşı Gökçe Bahadır ile nikah masasına oturmuştu. Ama mutlulukları sadece 8 ay sürmüş, 2012’de boşanmışlardı. Özel hayatıyla anılmayı pek sevmeyen Ali Sunal’ın başı ikinci kez evlenmek üzere. Posta'dan Halil Kalmuk'un haberine göre, Ali Sunal bir süredir aşk yaşadığı Nazlı Kurbanzade ile aile arasında nişanlandı.

Taze nişanlılar evlenmek için fazla beklemeyecek ve düğünü bu yaz yapacak. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzede, ÇABA Derneği’nin projelerinde birlikte çalışırken tanışmış ve arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Nazlı Kurbanzade ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.

NAZLI KURBANZADE KİMDİR?

Cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde tamamladı. 2010 yılında hukuk bölümünü tamamladıktan sonra Paris Summer İnstitute’de eğitimine devam etti. Dört yıldır aynı kurumda operasyon direktörü olarak çalışan Nazlı Kurbanzade, aynı zamanda Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) projelerinde destek oluyor. Ali Sunal ile bu projeler sayesinde tanışan Nazlı Kurbanzade, ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)