BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlemlerin adamı Roubini'ye şok----

Alemlerin adamı Roubini'ye şok

Alemlerin adamı Roubini'ye şok
04 Eylül 2013 - 08:04 www.finansgundem.com

Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'den, kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle Manhattan’daki çatı katı dairesinin jakuzisini kapatması istendi

Küresel krize yönelik isabetli tahminlerinin ardından adı 'kriz kahini' olarak anılmaya başlayan New York Üniversitesi öğretim üyesi ekonomist Nouriel Roubini, Manhattan’daki çatı katı dairesinden jakuzisini kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatacak.
New York Post gazetesinin verdiği habere göre Roubini’nin Department of Building adlı rezidanstaki özel jakuzi bölümünü kapatması istendi. Haberde, aynı binadaki diğer sakinlerden gelen şikayetler üzerine gerekli incelemelerin yapıldığı ve Roubini'nin kuralları ihlal ettiği kararına varıldığı belirtildi. 
Gazetenin haberinde, “Roubini kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle dairesinin jakuzi bölümünü kapatmak zorunda kalacak. Bu bölümde bir bar, parti odası ve banyo bulunuyor” ifadesine yer verildi. Roubini, Manhattan’daki dairesinde genç kızlarla verdiği partilerle daha önce de gündeme gelmişti. 55 yaşındaki ekonomist, Manhattan’daki bu dairesini 2010 yılında 5,5 milyon dolara satın almıştı. Gazetenin haberinde, Roubini'nin daireyi satın almasının ardından “Kriz bana iyi kazandırdı” açıklaması yaptığı hatırlatıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)