BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlbayrak geri mi dönüyor?----

Albayrak geri mi dönüyor?

Albayrak geri mi dönüyor?
17 Kasım 2015 - 14:42 www.finansgundem.com

Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği isimlerden biri olan Albayrak, sarı-kırmızılı camiada yeniden görev alıp almayacağıyla ilgili konuştu

​Beyaz Tv'ye konuşan Abdürrahim Albayrak, başkan Dursun Özbek ve yönetim kuruluna dargınlığı olup olmadığıyla ilgili soruya ''Benim başkana bir kırgınlığım olamaz. Beraber çalıştığım arkadaşım. Başkana bir kırgınlığımız yok. Öyle bir şekilde ayrılmadık. Söz konusu bile olamaz'' diyerek yanıt verdi.

Sezon başından bu yana sarı-kırmızılı camiada gündeme gelen "Takımda bir ağabeye ihtiyaç var mı?" sorusuna Albayrak, ''Galatasaray bunların hepsini aşar. Galatasaray'da problem olmaz. Galatasaray yine şampiyonluğun en büyük adayıdır'' cevabını verdi.

Galatasaray'a yönetici olarak yeniden dönüp dönmeyeceğiyle ilgili konuşan Albayrak, "Yöneticilik defteri kapandı mı?" sorusunu '' sözleriyle yanıtlayarak geri dönüş sinyali verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)