BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka şube ağını genişletiyor----

Albaraka şube ağını genişletiyor

Albaraka şube ağını genişletiyor
10 Haziran 2014 - 10:55 www.finansgundem.com

Albaraka, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor

Albaraka şube ağını genişletmeye devam ediyor. Banka, Doğu Anadolu’nun gözde şehirlerinden Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde şube açtı.

Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, açılışta yaptığı konuşmada, dünyanın en iyi katılım bankası olma konusundaki kararlı tutumunu bu yıl da atmaya devam ettiklerini söyledi.

Yahşi, “Tatvan, Osmanlı döneminden günümüze kadar il konumunda olan tek ilçemizdir. Günümüzde de genel anlamda hızlı bir gelişim seyri izlemektedir. 80 bine dayanan nüfusuyla her gün biraz daha büyüyen bir şehir görüntüsü ve modern bir kent olma yolunda hızlı adımlar atmaktadır” dedi.

Yahşi, yıl sonunda 200 şubeye ulaşma hedefini gerçekleştirmek ve ülke ekonomisinden daha fazla pay almak amacıyla şube ağlarını genişlettiklerini belirterek, Albaraka’nın geçmişte olduğu gibi hızlı karar alabilme ve yeniliğe açık yapısı sayesinde geleceğe başarıyla ilerlediğini sözlerine ekledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)