BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlaattin Çakıcı tahliye edildi----

Alaattin Çakıcı tahliye edildi

Alaattin Çakıcı tahliye edildi
16 Nisan 2020 - 03:32 www.finansgundem.com

Sincan Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan Alaattin Çakıcı, infaz yasası kapsamında gece saatlerinde tahliye edildi

Ankara'da, Sincan Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaatin Çakıcı, infaz yasası kapsamında gece saatlerinde tahliye edildi. 

Sincan Ceza İnfaz Kurumu kampüsünde tahliyeler, sabah saatlerinde başladı. Polis ve jandarma ekipleri, cezaevi önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Hükümlü yakınlarının cezaevi önünde beklemesine izin verilmedi. Basın mensupları için de cezaevine yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bir nokta belirlendi. İnfaz Yasasından yararlanan hükümlülerden bazıları, otobüslere bindirilerek  cezaevinden tahliye edildi. 

GECE YARISI TAHLİYE EDİLDİ

Cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı da gece yarısı cezaevinden tahliye edildi. Çakıcı ve yakınlarından bulunduğu otomobiller, konvoy halinde kampüsten ayrıldı. Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, 16 Temmuz 2016 tarihinde Edirne'den Bolu F Tipi Cezaevi'ne, buradan da 2017 yılında Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki F Tipi Cezaevi'ne nakledildi. Çakıcı, 13 Ağustos 2018 tarihinde ise Sincan Kapalı Cezaevi'ne nakil oldu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gokhan Cetinoglu16 Nisan 2020 09:50

    "Organize suç örgütü elebaşı" şeklinde ifade edilecek şekilde suçlu bulunmuş biri bu infaz yasasından yararlanabiliyor ise ortada büyük bir yanlış var demektir.o suç örgütünde kuryelik, kasalık vs yapmış, adi suçlar işlemiş kimseleri anlarım ama bu!? İnsaf!