BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkil insanlar otele sığındı----

Akil insanlar otele sığındı

Akil insanlar otele sığındı
27 Nisan 2013 - 16:36 www.finansgundem.com

Kütahya'da, Akil insanlara yaklaşık 300 kişi saldırmaya çalıştı

Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyetinin Kütahya'daki ikinci gün programında yaklaşık 300 kişi, protesto etmek için toplandıkları otelin önünde Avni Özgürel'e saldırmaya çalıştı.
Heyetin üç günlük programının ikinci gününde konakladıkları otelin önüne giden eylemciler, slogan atarak protesto etmek istedi. Bir süre polisin ikna etmeye çalıştığı grup üyeleri, basın açıklaması yaptıktan sonra dağılacaklarını bildirdi. Dışarıdaki tepkilere cevap vermek üzere otelden çıkan Özgürel'e bir grup eylemci hakaret ederek, önünde bulunan otomobili yumruklayıp üzerine çıkmaya çalıştı. Saldırı olabileceğini gözönünde bulunduran polisler, Özgürel'i otele geri götürdü. Polis tarafından dağılması istenen grup, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle orta refüje alındı. Burada da sloganlarına devam eden eylemciler, polis müdahale edeceği sırada dağılarak uzaklaştı.
Daha sonra otel kapısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Avni Özgürel, "Bu hoş bir tablo değil. Elbette bütün bu aleyhte gösteri yapan arkadaşların samimiyetine yürekten inanıyorum. Endişelerinine de inanıyorum. Bunları birlikte konuşabiliriz. Sadece birbirimize bağırırsak, neyi ifade edeceğiz? Heyeti karşılarında göremeyince bütün bu insanların iyi niyetinden eminim. Zaten onun için tek başıma çıkıyorum. Benim üzüntüm, dinleme arzusu olmaması. Bana bağırmakla mesele anlaşılmıyor." dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atalay KONUR27 Nisan 2013 22:04

    Bilerek veya bilmeyerek apoculara göz yumanlar destek olanlar,sempatı duyanlar,apocuların serbest olmasına imkan sağlayanlar,. özellikle bdp kck larla bunların fikrinde zikrinde olan A-kıl adamlar şunu iyi bisinler.''bu millet aponun bislikli paçavrasını görmek istemiyor,apocu hainlerin ortalıkta dolaşmasından hoşlanmıyor,çakallllarla barış yapılamayacağıns inanmıyor. hain olan böücü katillerile mücadele edilip imha edilmesinin doğru yol olduğunu biliyor''. bu mesajları ilgililer neden almıyor. yoksa milleti kandırmayamı çalışıyorlar

  • shine27 Nisan 2013 18:19

    müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz..