BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAkif Manaf’tan yeni kitap: Öfke----

Akif Manaf’tan yeni kitap: Öfke

Akif Manaf’tan yeni kitap: Öfke
14 Ekim 2016 - 19:48 www.finansgundem.com

Orijinal-kadim Yoga teknikleri üzerine uzman Yazar Akif Manaf yeni eserinde, Öfke Kontrolü ve Dönüşümü üzerine çözüm sunuyor...

Ünlü Yoga Üstadı Akif Manaf’ın yeni kitabı,  günümüzde bireysel ve toplumsal sorunların merkezinde olan ve artan ÖFKE sorunu ve dermanı üzerine. Kitap, herkesin muzdarip olduğu ÖFKE duygusunun tanımlanması, doğru ifade edilmesi ve kaynağındaki şefkate dönüştürülmesi için farkındalık ve motivasyon gücümüzü artıracak güçlü bir dönüşüm aracı olarak yazılmış.

Son zamanlarda artan şiddet olayları; metrobüste, trafikte, terörde, hızla değişen ülke gündeminde yaşananlar,  toplumsal yaşantımızda öfke kontrolünün önemini ortaya çıkarıyor. Buna bir de toplumsal travmalarımızın ve yaslarımızın sağlıklı bir duruşla üstesinden gelme ihtiyacı ekleniyor.

Ne yapacağız? Orijinal-kadim Yoga teknikleri üzerine uzman Yazar Akif Manaf, Öfke Kontrolü ve Dönüşümü üzerine, olumsuz olaylara karşı daha tarafsız tepkiler vermenin, önyargılardan kurtulmanın, öfkeyi tanıyıp altındaki nedenleri fark etmenin çözümünü sunuyor.

Yazar, öfkeyi yönetmek için karın nefesi al, kızmaya başladığında tam (Yoga) nefesi al, gündelik hayatında derin gevşeme tekniği uygula........... diyerek öfke dönüşümünü en sade yöntemlerden başlatıyor. Fizyolojik, enerjisel, duygusal, psikolojik her yönden idrak ettiriyor.

Herkesin okuması gereken toplumsal mutluluğa, barışa hizmet eden bir eser!!!

“..............Öfke kaybolmadan önce onun kaynağına doğru ilerle. Özvarlığına yaklaşmaya başlayacaksın. Bir an gelecek ki öfke denen bir şey olmayacak, öfkenin olmadığı bir yere varacaksın. Öfkenin kaynağı şefkattir. Özvarlığından fışkıran şefkat ego, bencillik örtüsünden geçerek öfkeye dönüşüyor. Sen öfkenin gözlerinin içine bakınca oradaki şefkati göreceksin ve gülümsemeye başlayacaksın. O yüzden sizlere diyoruz ki: Öfkeden kaçmayın, öfkenin gözlerinin içine bakın – şefkate dönüşecektir...........”

Yazar Akif Manaf  44. eserinde ÖFKE’ye dair her şeyi sunmakta:

*Öfke nedir?

*Öfke ABC’si nedir?

*Öfke psikolojisi nedir?

*Öfke ideolojisi nedir?

*Öfke uyuşturucusu nedir?

*Öfke projeksiyonu nedir?

*Öfke gizemi nedir?

*Öfke dinamiği nedir?

*Öfke kamuflajı nedir?

*Öfke paraziti nedir?

*Öfke gerçeği nedir?

"Öfke Nedir ve Nasıl Dönüştürülür?” kitabı Yoga Academy merkezlerinde, www.yogamarketi.net'te ve çok yakında tüm kitap marketlerde.    

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)