BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Akif Manaf insanlık kitaplarıyla gündemde----

Akif Manaf insanlık kitaplarıyla gündemde

 Akif Manaf insanlık kitaplarıyla gündemde
27 Mart 2016 - 13:36 www.finansgundem.com

Kader çok satıyor, Korku'ya ilgi artıyor. Yoga üstadı Akif Manaf kitaplarıyla gündemde...

Samimiyet, Özgürlük, Cesaret, Sevgi gibi insanlığın temel değerlerine ışık tutan kitaplarla adından çokça söz ettiren yazar Akif Manaf son çıkan ‘’KORKU NEDİR VE NASIL KORKUSUZ OLUNUR?’’ kitabıyla da okurların ilgi odağı oldu. Yazar, Yoga ve Kişisel Gelişim alanlarında referans niteliğindeki anlatıları, kişisel gelişimi evrensel boyuta taşıyan üslubu, sade ifadelerinden yansıyan sıra dışı bilgeliği ile çarpıcı bir zeka uyanıklığı yaratıyor.

Basın sözcüsü yaptığı açıklamada “Akif Manaf’ın kitaplarındaki satış ivmesi artarak devam ediyor. Bu artışın nedenini yazarın 50 yıla yakın Yoga üzerine en üst düzey uzmanlığına, sağlık ve bilim temelli açıklamalarına, kimi zaman da mizah dolu, samimi, sıra dışı anlatımına bağlıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda yayınevi değişikliğine giden Akif Manaf’ın, Kişisel Gelişim üzerine yazdığı bu kitapları hem iş ve özel hayatında başarıya ulaşmak isteyenler hem de sağlam bilgiler arayan spiritüel araştırmacılar tarafından ilgi görüyor. Merakla okunan kitapları arasında “ZEKA Nedir Ve Nasıl Zeki Olunur?”, “ZENGİNLİK Nedir Ve Nasıl Zengin Olunur?”, “FARKINDALIK Nedir Ve Nasıl Farkında Olunur?”, ”YARATICILIK Nedir Ve Nasıl Yaratıcı Olunur?, “SEVGİ Nedir ve Nasıl Koşulsuz Sevilir?”, “SAMİMİYET Nedir Ve Nasıl Samimi Olunur?” listesi uzayıp gidiyor.

Yazarın kitap satışlarına artan ilgi ilk çıkardığı kitapları da etkiledi. “KADER Nedir ve Nasıl Kaderin Efendisi Olunur?” kitabı yok satıyor. Okurseverleri tarafından artan ilgiye cevap verebilmek için, eser tekrar basıma hazırlanacak.

Avrupa Yakası Yayıncılık Yayın Yönetmeni ve Genel Müdürü yaptığı açıklamada “Akif Manaf’ın kitaplarına olan ilgiyi takiben gerekli aksiyonları almaya başladık. Yazarın KORKU Nedir Ve Nasıl Korkusuz Olunur?  kitabına talep her geçen gün artıyor. Şu an yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Akif Manaf’ın önümüzdeki aylarda raflara taşınacak AŞK konulu yeni kitabı için şimdiden okurların talepleri gelmeye başladı” dedi.
Yazar’ın AŞK konulu kitabında hangi konulara dokunduğu ve okurlarını hangi boyutlara taşıyacağı merak konusu. Ancak kesin olan şu ki Akif Manaf’ın kitapları iş ve özel hayatını anlamlı, cesaretli, başarılı, coşkulu, yaratıcı, sevgi ve aşk dolu yapmak isteyen tüm samimi okurların ilgi odağı olacak!!!!

Korku Nedir Ve Nasıl Korkusuz Olunur? kitabından alıntılar:

* ...Korku gelince ona gülümseyin – korku kaybolacak. Ama eğer korku gelince korkarsanız, o içinizde köklenmeye başlar...

* ...Olgunlaşmak korkulardan özgürleşmek demektir. Olgunlaşmış insanı kimse korkutamaz. Sizi korkutmaya çalışanlar, bilin ki kendileri korku içinde olanlardır...

* Sevginin olmadığı yerde korku filizlenmeye başlar. Sevgi ortaya çıktığında korku ortadan kaybolur. Sevgi var gücüyle meydana geldiğinde ölüm korkusu bile meydanı terk eder. Ölüm korkusu tüm korkuların kaynağı olduğu için bu korku gidince tüm korkular da gider. Demek ki, korkusuz olman için gereken tek şey gerçek koşulsuz şartsız saf sevgidir.............

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)