BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıAkbank'tan yenilik----

Akbank'tan yenilik

Akbank'tan yenilik
04 Kasım 2013 - 09:44 www.finansgundem.com

Akbank, banka kartı Neo'ya indirim özelliği kazandırdı

Akbank, Türkiye´de yine bir ilki gerçekleştirerek, banka kartı Neo´ya “indirim özelliği” kazandırdı. Neo, indirim özelliğinin yanısıra yenilenen dinamik – çağdaş tasarımı ile hesabını bilenlerin banka kartı olmaya devam edecek. Bundan sonra Neo sahipleri, alışverişlerinde hem indirim hem de chip-para kazanacaklar.
Türkiye´de gelişen koşullara ve Akbank müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına göre sürekli bir araştırma içinde olduklarını vurgulayan Akbank Ödeme Sistemleri ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, “İşte bu çalışmalarımızın sonucunda, yine Türkiye´de bir ilke imza attık; indirim kazandıran Banka kartını geliştirdik” dedi.
“Devir, daha çok tasarruf yapma, ayağını yorganına göre uzatma devri; bu yeni koşulların en önemli kolaylaştırıcılarından biri de indirimler” diyen Sindel, yeni “indirim özellikli” Neo’yu şöyle anlattı:
“Artık Neo, ilk defa banka kartları arasında, alışverişte indirim sağlayacak. İndirimler iki iş günü içinde müşterilerimizin vadesiz mevduat hesabına yansıyacak. Bu nedenle biz “İşte bu da Neo farkı, alışverişte hesabını bilenlerin banka kartı” diyoruz. Bunu dönemsel bir kampanya olarak değil, alışverişlerinde banka kartını kullanmayı tercih eden müşterilerimize sürekli sunacağımız bir kart özelliği olarak konumlandırıyoruz. Müşterilerimize indirim özelliğini öncelikle 31 Aralık’a kadar Akbank üye işyerlerinde geçerli olacak bir kampanya ile sunmaya başlıyoruz, sonraki dönemlerde de farklı sektörlerde sürekli olarak yapacağımız kampanyalarla indirim vermeye devam edeceğiz. Böylelikle müşterilerimiz işyerlerinden indirim istemek zorunda kalmayacaklar, çünkü Neo ceplerinde olduğu sürece alışverişlerinde “indirim” kazanacaklar. Daha da önemlisi, bu yenilikle müşterilerimiz alışverişlerinde indirim alırken, Chip-Para kazanmaya da devam edecekler. Dolayısıyla, küçük - büyük tüm alışverişlerinde Neo kullanan Akbank müşterileri, beklemeksizin kazanacaklar ve kazançlarını katlayacaklar.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)