BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan yeni kariyer sitesi----

Akbank'tan yeni kariyer sitesi

Akbank'tan yeni kariyer sitesi
03 Temmuz 2013 - 19:36 www.finansgundem.com

“Kariyerin Burada Başlıyor” sloganıyla yola çıkan Akbank sektörde öncü olmaya devam ediyor

Teknoloji ve bankacılığı birleştirerek en iyi uygulamaları yaratan Akbank, şimdi de farklı bir kariyer sitesine imza attı. Akbank’ın yeni kariyer sitesi “5N1Kariyer”, içeriği ve kullandığı teknolojiyle sektörün ilklerinden biri oldu. 5N1Kariyer, Akbank’ı daha yakından tanımak isteyen öğrencilere ve kariyerine Akbank’ta devam etmek isteyen genç profesyonellere farklı bir deneyim sunuyor. 5N1Kariyer’i ortaya çıkartırken tamamen gençlerin sesine ve önerilerine kulak verdiklerini belirten Akbank İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bade Sipahioğlu Işık, “Akbank Düşünce Kulübü’nde, iş görüşmelerinde, üniversitelerde biraraya geldiğimiz gençlerden, klasik kariyer günleri anlayışının artık yeni nesil üzerinde çok da işe yaramadığı yolundaki geri bildirim, bizi farklı arayışa yönlendirdi" dedi ve ekledi:
“Bu nedenle içeriği dolu dolu, öte yandan tasarımı ve anlatımıyla eğlenceli bir kariyer sitesi tasarladık. Bununla birlikte 'monoton iş' filmimizle hem ciddi yüzlü ve 'monoton' görünen sektörümüzü  hem de Akbank’ı çok daha doğru ve keyifli anlattığımıza inanıyorum. İşveren markası alanında benzer çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
5N1Kariyer’in tanıtımı için hazırlanan film “Monoton İş” ise pek çok alanda yenilikçi bir film olarak öne çıkıyor. Bir Akbank yöneticisinin, adaylara Akbank’ta nasıl bir çalışma ortamı bulacaklarını anlatan film, “Bankacılık monoton ve sıkıcı bir iştir” önyargısını kırmak üzere yola çıkan bir içerikle hazırlandı. İlk interaktif videolardan biri olma özelliğine sahip filmde ayrıca “Annotation” (video ekranı üzerindeki ikonların tıklanabilir olması) teknolojisi de kullanıldı. Bade Sipahioğlu Işık'ın verdiği bilgilere göre, Akbank’taki farklı iş alanlarına ilişkin soruları gazeteciliğin temeli olan 5N1K ile yanıtlayan sitede, pek çok  bölümün uzmanlığını ilgili genel müdür yardımcılarının ağzından dinlemek de mümkün.  Sitede ayrıca Akbank’a başvurudan işe alıma kadar olan süreçte neler yapılması gerektiği paylaşılıyor. Akbank güncel iş ilanlarına da site üzerinden ulaşılabiliyor. “Kariyer Yolculuğunda” adlı oyunla ise site ziyaretçileri, kariyerlerinde yükselme temalı keyifli bir bilgisayar oyunu oynayabiliyor. 5N1Kariyer sitesine www.5n1kariyer.com ‘dan ulaşılabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)