BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaATM & POS TerminalleriAkbank'tan KOBİ'lere yeni POS hizmeti----

Akbank'tan KOBİ'lere yeni POS hizmeti

Akbank'tan KOBİ'lere yeni POS hizmeti
11 Şubat 2013 - 12:23 www.finansgundem.com

Akbank KOBİ'lere aylık sabit ücret ödeyerek POS kullanma imkanı sağlayan EkoPOS'u hizmete sunuyor

Akbank açıklamasına göre, sektördeki ilk taksitli işlem yapan POS tarifesi olma özelliğini taşıyan EkoPOS maliyet avantajı ile özellikle düşük POS cirosuna sahip esnaf müşterilere büyük kolaylık sağlayacak. EkoPOS'dan yararlanmak isteyen işyerleri, aylık cirosuna uygun olan tarifeyi seçerek sadece tek bir sabit ücret ödeyecek ve ay boyunca yapacağı işlemler için başka hiçbir ücret ödemeyecek. 1.000 lira ciroya kadar 19 lira sabit ücret, 2 bin lira ciroya kadar 24 lira sabit ücret, 3 bin lira ciroya kadar 29 lira sabit ücret seçeneklerinin sunulduğu EkoPOS ile tüm KOBİ'ler POS sahibi olacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, ''Artık POS'u olmayan KOBİ kalmayacak'' sloganıyla yola çıktıklarını belirtti.
Gür, ''Bugüne kadar düşük ciro, POS ücreti, POS hizmet ücreti, işlem başına komisyon gibi pek çok ilave masraf nedeniyle özellikle küçük işletme ve esnaf müşteriler için maliyetli bir ürün olan POS'a artık tüm müşterilerimizin rahatlıkla sahip olmasını sağlıyoruz. EkoPOS tarifeleri ile KOBİ'ler ay başında POS için ödeyeceği ücreti bilecek. Böylece, aylık hesabını, maliyetini net bir şekilde hesaplayabilecek. Üstelik kendi POS hacmine göre belirleyeceği aylık 19 TL'den başlayan çok hesaplı tarifeler ile kazançlı çıkacak' ifadelerini kullandı.
KOBİ'lerin her yıl büyüyen Türkiye ekonomisinin dinamosu konumunda olduğuna işaret eden Gür, ''KOBİ'ler Türkiye'nin, Akbank KOBİ'lerin Gücüdür'' felsefesiyle hareket ettiklerini ve tüm çalışmalarını değer yaratmak ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlamak amacıyla yürüttüklerini vurguladı.
Gür, ''Akbank olarak KOBİ'lere yenilikçi ürün ve hizmetleri avantajlı koşullarda sunmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz EkoPOS tarifelerinden yararlanmak için müşterilerimizin Akbank şubelerine başvurmaları yeterli'' dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozan28 Temmuz 2013 21:52

    Sevgili Kaan Gür yenilikçi hizmet dediğiniz şeyi ben 3 yıldır Garantiden kullanıyorum. gerçekten çok yenilikçisiniz...