BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank 'Yatırımcı'sı iş başında----

Akbank 'Yatırımcı'sı iş başında

Akbank 'Yatırımcı'sı iş başında
27 Haziran 2013 - 19:14 www.finansgundem.com

Akbank’tan Blackberry10 platformunda yatırım işlemlerine özel ilk bankacılık uygulaması '' Yatırımcı''yı geliştirdi

Akbank, teknolojideki en yeni gelişmeleri bankacılık işlemleriyle buluşturarak geliştirdiği uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de BlackBerry10 işletim sistemi için geliştirilen hisse senedi ve yatırım işlemlerine özel ilk bankacılık uygulaması "Yatırımcı" BlackBerry World uygulamalar mağazasında yerini aldı.
Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmak için teknolojiye yılda 100 milyon dolar yatırım yapan bir banka olarak, Türkiye'de Blackberry10 platformuna uygun "Yatırım işlemlerine özel” bir uygulamayı geliştiren ilk banka olduklarına işaret etti.
"Geliştirdiğimiz Yatırımcı uygulaması ile bir çok yatırım işlemi gerçekleştirilebiliyor" diyen Oğuz,  BlackBerry World’den ücretsiz indirilebilen Yatırımcı uygulamasını, Akbank müşterisi olsun olmasın herkesin kullanabileceğine dikkat çekti. Oğuz, "BlackBerry10’a özel Yatırımcı uygulaması ile yatırım işlemlerine ulaşmak ve anında işlem yapmak çok kolay" dedi.
Orkun Oğuz'un verdiği bilgilere göre, yatırımcılar, Akbank Yatırımcı uygulaması ile; kişiselleştirilmiş sayfalarından portföylerindeki hisseleri izleyebiliyor, Ex-Trade kullanıcı kodu ve şifrelerini kullanarak hızlı ve pratik bir şekilde hisse alış-satış-güncelleme emri verebiliyor ve mevcut emirlerini takip edebiliyorlar.
Yatırımcılar, Akbank Yatırımcı uygulaması ile, ayrıca BIST verilerine, Ekonomik Takvime, piyasalarla ilgili güncel verilere ve en güncel piyasa haberlerine erişebiliyor, Akbank Döviz Kurları, Fon, Repo ve Mevduat faiz oranları hakkında da bilgi edinebiliyorlar. Yatırımcı ile, Akbank'ın tüketici, taşıt ve konut kredisi oranlarını öğrenip,  hesaplama aracı yardımıyla başvuru yapmadan önce kredi oranları ile ilgili hesaplamalar da yapılabiliyor. Akbank Yatırımcı uygulaması, Blackberry10 platformu dışında iPhone’larda, iPad’lerde, Android ve Blackberry işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)