BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank borçlanma aracı ihraç edecek----

Akbank borçlanma aracı ihraç edecek

Akbank borçlanma aracı ihraç edecek
18 Haziran 2013 - 16:16 www.finansgundem.com

Akbank 6.75 milyar TL borçlanma aracı ihracı için SPK ve Borsa İstanbul'a başvurdu

Akbank, yurtiçinde halka arz edilmek üzere 2 milyar Türk Lirası'na kadar ve nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 4.75 milyar Türk Lirası'na kadar, farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden bono veya tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuruda bulundu.
Akbank’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, banka yönetim kurulu tarafından, yurt içinde 6.75 milyar Türk Lirası'na kadar farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden, bir veya birden fazla ihraç yoluyla bono ve/veya tahvil ihracı için gerekli başvuruların yapılması için Genel Müdürlüğün yetki kılınmasına karar verildiği hatırlatıldı. Akbank’ın açıklamasında, şöyle denildi:
“Bu kapsamda, bankamızca yurtiçinde halka arz edilmek üzere 2 milyar Türk Lirası'na kadar ve tahsisli olarak veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 4.75 milyar Türk Lirası'na kadar, farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden bono ve/veya tahvil ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul A.Ş.'ne gerekli başvuruda bulunulmuştur.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)