BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin 8 büyükşehir adayı belli oldu iddiası----

AK Parti'nin 8 büyükşehir adayı belli oldu iddiası

AK Parti'nin 8 büyükşehir adayı belli oldu iddiası
17 Kasım 2013 - 19:11 www.finansgundem.com

AK Parti'de yerel seçimler için devam eden hummalı çalışmada 8 büyükşehir için adayların belli olduğu ileri sürüldü

Yerel seçimlere 4.5 ay kala Ak Parti'de aday belirleme çalışmaları yoğunlaştı. Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi öncesinde toplanan Üst Komisyon, büyükşehirlerle ilgili değerlendirmelerin büyük kısmını tamamlarken, bazı illerde mevcut başkanlarla yola devam edilmesi görüşü ağırlık kazandı.
ÖNEMLİ BİR KISIM ELENDİ
Kulislere göre, eski büyükşehirlerden başlayarak yapılan değerlendirmeler ışığında, kamuoyu yoklamaları, performans karneleri, temayül yoklamaları, vekil, akademisyen ve kanaat önderlerinin görüşleriyle raporları da göz önünde tutarak sonuçları değerlendiren Başbakan Erdoğan başkanlığındaki 10 kişilik komisyonun, aday adaylarından önemli bir kısmını elediği kaydedildi.
GÖKÇEK, BABACAN'I SOLLADI
Akşam gazetesi'nin haberine göre, raporlar ışığında, performansları olumlu bulunan mevcut başkanlardan İstanbul'da Kadir Topbaş, Ankara'da Melih Gökçek, Kayseri'de Mehmet Özhaseki'yle yola devam edilmesi görüşünün ağırlık kazandığı belirtiliyor. Ankara'da, teşkilatın alternatif isim olarak işaret ettiği yöneticilerden İl Başkanı Murat Alparslan ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a karşın, Gökçek'in kamuoyu yoklamalarında öne çıkmasının kararda etkili olduğu kaydediliyor.
İZMİR'DE BİNALİ YILDIRIM
İzmir'de ise adaylığa sıcak bakmamasına karşın, aday adayı olmadığı temayülde rakiplerini açık ara geride bırakan ve kamuoyu anketlerinin tamamında da bireysel oy potansiyeliyle dikkat çeken Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın ismi ön planda görünüyor. Manisa'da Hüseyin Tanrıverdi, Erzurum'da Recep Akdağ, Şanlıurfa'da Eşref Fakıbaba, Kayseri'de Mehmet Özhaseki'nin adaylık ihtimalinin de yüksek olduğu kaydediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • exper17 Kasım 2013 23:30

    Ankarada yaşayan birisi olarak; Melih Gökçek 'in artık değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

  • gencler gelsin. kan degisimi olsun17 Kasım 2013 23:17

    murat alparslan bey Ak Partinin geleceğidir. Bence Murat Bey Ankara Büyükşehir belediye başkanı olsun. bu sayede parti kendi geleceğine yön çizmiş olur. gençlerin önü açılmalı.

  • fatih kayar17 Kasım 2013 23:01

    İzmir bir çöplük.inşallah akparti alırda düze çıkarır.not yerel seçimde ak parti genel seçimde mhp.