BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAK Partili üyeden Gökçek'e tweet'li gönderme----

AK Partili üyeden Gökçek'e tweet'li gönderme

AK Partili üyeden Gökçek'e tweet'li gönderme
27 Eylül 2017 - 04:20 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in, Kadir Topbaş'ın istifasının ardından paylaştığı tweet'e AK Partili Belediye Meclis üyesinden ilginç bir yanıt geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın cuma günü görevinden istifasını açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Twitter hesabından yayınladığı mesaja, AK Partili İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu’ndan ilginç bir yanıt geldi.

Topbaş’ın veto ettiği beş imar dosyasına ‘kabul’ oyu kullanan Muharrem Kaşıtoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Melih Gökçek Başkanım. Yaklaşık 100 yıl süren hizmet sevdanıza teşekkür eder, sivil hayatınızda başarılar dilerim, demek için sabırsızlanıyorum.”

Melih Gökçek, Twitter mesajında, 13 yıldır sürdürdüğü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş’la ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: “İstanbul hayatıydı... İstanbul’un her yerinde hizmeti var... İstifa kendi takdiri, Türkiye seni hayırla yad edecektir. Yol arkadaşımız.” (Hürriyet / Fatma Aksu)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kumkum Ağası27 Eylül 2017 12:50

    İstanbul meclis üyesi. Ufurukten teyyare, etkisi olmaz. Ama melih Gökçek düşük profil olmadığı için kesin alacaklar o ayrı bir konu. Direkt biatçı biri değildir, o yüzden derhal tasfiye edilecek. Yazık.