BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'li Çelik: FETÖ dünyanın en karanlık terör örgütlerinden----

AK Parti'li Çelik: FETÖ dünyanın en karanlık terör örgütlerinden

AK Parti'li Çelik: FETÖ dünyanın en karanlık terör örgütlerinden
15 Temmuz 2023 - 12:07 www.finansgundem.com

Dünyanın en karanlık terör örgütlerinden biri olan FETÖ'nün, ülkemizin tüm değerlerine saldırdığını belirten AK Parti Sözcüsü Çelik, "Devletimizin vatansever mensupları ve milletimizin kahraman evlatları adanmışlıkla bu terör örgütünü durdurdu" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Çelik, "Devletimizi ele geçirmeye, ülkemizi işgal etmeye, milli iradeyi gasp etmeye çalışan terör örgütüne karşı, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde verilen milli mücadelenin ve direnişin yıldönümündeyiz. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Dünyanın en karanlık terör örgütlerinden olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), asker üniforması giymiş teröristler eliyle ülkemizin tüm değerlerine saldırdı. Ülkemizin tüm değerlerine karşı düşmanlığın her türlüsü bu teröristler tarafından sergilendi. Cumhurbaşkanımızın ölümü göze alan liderliği ile devletimizin vatansever mensupları ve milletimizin kahraman evlatları tam bir adanmışlıkla bu terör örgütünü durdurdu. Ve büyük milletimiz tüm dünyaya bir kere daha milli iradeye sahip çıkma konusunda nasıl cesur ve kararlı olduğunu gösterdi. Milletimiz bir kere daha 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesinin ülkemizin sarsılmaz temeli olduğunu ilan etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemizi ve değerlerini koruma konusunda bedeli ne olursa olsun kararlı olduğumuzun mührüdür. Milletimize ve devletimize saldıran FETÖ ile her zeminde mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye yolundan döndürülemez. Millet yenilmez" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Devleti sokaktan toplayan milletimize şükranlarımı sunuyorum

 

15 Temmuz gecesi kilit nokta olan İstanbul'da ne oldu?

 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk bayrağı asıldı

 

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Birlik ve beraberlik ruhu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)