BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de seçim sonuçları kampı: Yol haritası belirlenecek----

AK Parti'de seçim sonuçları kampı: Yol haritası belirlenecek

AK Parti'de seçim sonuçları kampı: Yol haritası belirlenecek
26 Mayıs 2024 - 15:36 www.finansgundem.com

AK Parti'de milletvekili ve genel merkez yönetimi kampında hem seçim sonuçları değerlendirilecek, hem de yeni yol haritası belirlenecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 2019 yerel seçimlerinde 535 belediye kazanırken 2024 seçimlerinde bu sayı 356'ya kadar geriledi. Seçimlerde istediği sonuçları elde edemeyen AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Kampı 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek.

NTV'nin haberine göre kampta, 31 Mart seçimlerinin değerlendirilmesi ve bundan sonraki sürece dair yol haritasının belirlenmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekili kampının açılışında ve kapanışında konuşma yapacak. Kampa, AK Parti’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri de katılacak.

Üst düzey isimler sunum yapacak

Dışişleri, İçişleri, Milli Savunma ile Hazine ve Maliye bakanları da kampta sunumlar yapacak. Milletvekilleri kamp süresince özellikle bölgelerinin ihtiyaçlarını ve sorunlarını kabine üyelerine anlatacak.

Yerel Yönetimler, Seçim İşleri ve Teşkilat Başkanlığı da kampta değerlendirmelerde bulunacak. Meclis çalışma takvimi kampın önemli gündem başıkları arasında olacak.

Sokak hayvanları ve 9. yargı paketine ilişkin düzenlemelerin ele alınması bekleniyor. AK Parti'de bir diğer istişare ve değerlendirme toplantısı ise 1-2 Temmuz tarihinde belediye başkanlarıyla olacak.

Seçim beyannamesinde verilen sözler ele alınacak. Merkezi yönetimle yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışmaları istenecek. İlk kez seçilen belediye başkanlarına ise ayrı bir başlık açılacak. Sonrasında ise gözler, değişim için kongre sürecine çevrilecek.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Erol hayatını kaybetti

 

AK Parti binası saldırganına hapis talebi

 

AK Parti'de kanun teklifi mesaisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)