BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de kanun teklifi mesaisi----

AK Parti'de kanun teklifi mesaisi

AK Parti'de kanun teklifi mesaisi
25 Mayıs 2024 - 12:03 www.finansgundem.com

AK Parti, Milli Eğitim Akademisi ve başıboş sokak köpekleriyle alakalı düzenlemelere yönelik kanun teklifleri üzerinde çalışmalarını hızlandıracak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milli Eğitim Akademisi'nin kurulmasına ve başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemelere yönelik iki ayrı kanun teklifi üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıracak.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığında, Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda değişiklikler öngören teklif ile sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifi üzerinde değerlendirmeler ve görüşmeler yapılacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül tarafından öğretmenlerle ilgili yeni yasal düzenlemeler üzerinde çalışma yürütülüyor.

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda değişiklikler öngören teklifte, Milli Eğitim Akademisi kurulması ve atama öncesinde akademide öğretmenlere eğitim verilmesine ilişkin düzenlemeler yer alacak. Ayrıca öğretmenlere şiddette cezaların artırılması da teklifle gündeme gelecek.

Başıboş sokak köpekleri ile ilgili teklifte son aşama

Başıboş sokak köpekleri ile ilgili kanun teklifi çalışmalarını da AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu yürütecek. Yenişehirlioğlu, düzenlemelerle ilgili görüşmeler gerçekleştirecek.

Tüm paydaşlarla yapılacak görüşmelerin ve değerlendirmelerin ardından başıboş sokak köpekleriyle ilgili yasal düzenlemeler netleştirilerek teklife son şekli verilecek. Teklifte, hayvanların sahiplendirilmesi öncelik olacak.

Her iki kanun teklifinin de ilerleyen günlerde Meclis Başkanlığına sunulması planlanıyor.

Köpeğini başıboş bırakana kötü haber!

 

AK Partili Yenişehirlioğlu’ndan köpeklerle ilgili düzenlemeye ilişkin açıklama

 

Sokak hayvanları için yeni düzenleme: Sahiplenilmeyen köpekler uyutulacak!

 

Köpekler arasında yayılıyor: ABD'de gizemli hastalık!

 

Köpeklerden kaçarken ölen çocuğun ailesine 3.9 milyon lira tazminat ödenecek

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.25 Mayıs 2024 13:04

    İNSANLAR SUÇ İŞLERSE PEŞİNE DÜŞÜLÜP ÖLÜ VEYA DİRİ ETKİSİZ HALE GETİRİLİYOR KÖPEKLER İNSANLARA SALDIRIP YARALARSA HAYVAN HAKLARI DEVREYE GİRİYOR (HER GÜN BİNLERCE BÜYÜKBAŞ KÜÇÜKBAŞ KÜMES HAYVANI KESİLİP YENİLİYOR O HAYVANLARIN HAYVAN HAKLARINI DA KORUYUN O ZAMAN KESİLMELERİNİ YASAKLAYIN) İNSANLARIMIZIN KÖPEK HAKLARINDAN DAHA FAZLA KORUNMA BARINMA HAKLARI OLMALIDIR İNSANLARIMIZ HAYVAN SALDIRILARINA KARŞI BİRLİKTE KARŞI DURMALIDIR BİRİNE KÖPEKLER SALDIRIYOR TAŞIT SAHİPLERİ DURMUYOR BİLE BAZILARI KORNA ÇALIP GİDİYOR