BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti ile CHP arasındaki oy farkı----

AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı

AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı
16 Ağustos 2013 - 08:31 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP ile İstanbul'da aralarında bulunan oy farkını açıkladı

Yerel seçimler öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, çok iddialı konuştu. İstanbul'da rakiplerine fark atacaklarını söyledi.
Gazeteci Ömer Şahin’in TRT Türk’teki “Görüş Farkı” programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’dan iddialı açıklamalar geldi.
CHP İLE FARK KAÇ PUAN?

Soylu, AK Partinin İstanbul’da en yakın rakibiyle arasındaki puan farkının 20’nin üzerinde olduğunu kaydederek, "Başka bir iddia daha söyleyeyim, bugün yarın seçim yapılsa 29 puan da AK Parti ile CHP arasındaki farktır. Hatta 29,5 puan” şeklinde konuştu.
“HABERAL VE BALBAY CHP’NİN AYIBIDIR”
Süleyman Soylu, CHP milletvekili Mehmet Haberal’in tahliyesini değerlendirirken şunları söyledi: “CHP’nin bir ayıbıdır. Türkiye’de darbe davasıyla yargılanan insanları TBMM’ye taşıması bir ayıptır. Bu siyasi hayatımız için de bir ayıptır. Tahliye bir aklama sonucunu doğurmaz. Kimse için doğurmaz. Oradan (Silivri) bir kahraman falan üremez.”
AK Partili Süleyman Soylu darbeciliğin genetik olduğunu ve darbelere karışan insanların çocuklarının da aynı çizgiyi sürdürdüğünü iddia etti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)